Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

flow
ano, som :) mne sa strasne nepacili v tej podprsenke lebo v nej vyzerali strasne spicate no a z kade som ja mohla vediet, ze take nie su ked som sa nemohla pozriet :)
lenkea
ja som bola absolutne nekomplikovana,az sa mi to nezdalo.na druhy den po op. som si sama vlasy umyla,ucesala sa ani so vstavanim som problem nemala (mam silne brucho, moj priatel sa bez ruk tiez postavit nemohol :D po tyzdni som soferovala (na idiota, ale soferovala)ani ziadne lieky od bolesti som nebrala.ale je to asi aj tym, ze mam male implantaty len ten chrbat bol brutal a opuch bol tiez samozrejme.a este jedna ruka ma trapila,nad hlavu uplne v pohode, ale som ju nemohla dat na 90stupnov od tela a vystriet, ale aj to sa uz spravilo.

malachi

inak baby co ste sa zlakli "pristupu" na konzult.ja som 3roky behala po ortopedoch vystriedala som styroch vsetci boli strasne mili,drzali ma v ordinacii dost dlho, rozpravali vela, ale problem ani jeden z nich nevyriesil.obvodna, ked som si sla po 5doporucenie k dalsiemu ortopedovi ma uz na psychiatriu chcela poslat,ci to nemam psychicke :D potom som sla k jednemu, ktoreho pristup bol taky, ze by ma aj rozplakal ako sa ku mne spraval, ale jediny problem vyriesil.a este sa ma pytal, ci som o tom 3roky nevedela a nic s tym nerobila :D teda nie ze by som Cervena chcela k nemu prirovnat,podla mna je mily a vsetko vysvetli, ked sa pytate len ak mate zly pocit z toho,ze vas "vybavil za par minut" tak nedajte na prvy dojem ;)

malachi

jednotka
vobec neboj, mne sa tie moje tiez nezdali, v tej pooperacnej podprsenke vyzerali ako dva zdurene kuzele a kedze som si ju nemohla dat dole tak si vies predstavit s cim som bojovala :D napr.na foto co som poslala sa mi nepacia doteraz a nazivo som sa dokonca dockala slova "genialne"...no od chlapa ten to vidi realnejsie ako my zeny co kazdy milimeter riesime.takze hlavne sa drz toho "vsetko chce svoj cas" a uvidis sa ti budu pacit!
zuzula
s tou jednou rukou si vobec nelam hlavu mna lava ruka bolela ako by mi mali zily roztrhat, ked som ju vystrela asi mesiac.vsetko prejde ;)

solnicka

maxim3113
jeej maxim a nechcela by si ist 9 feb???ja mam toho 9.feb ale nemozem ist lebo ma nechcu v robote pustit ale zas cakam ze mi zavolaju a zmenia termin ale bojim sa ze v januari mam toho tiez dost a mam aj skusku v skole a tak...a zas taky marec by neboli az tak daleko....hmmm.... :)

Veronika 86

Flow333
Ja neberiem tvoj nazor :) Moje dve kamosky si tiez robili prsia v Chirmede..A tiez boli spokojne.
Ja len sudim zatial podla ich operacii co som videla na fotkach. Od Dr.Cervena sa mi zdali viac prirodzene...
Ja sa velmi neorientujem na popularitu, ale na referencie viac menej..
No uvidim po tych 2 konzultackach..Rozhodnutie bude musiet byt rychle kedze som mimo SR..

Flow333

Podla mna kazdy chirurg ma dobru pracu. Len cerven sa viac zviditelnil cez zname zeny. Inak cifrova tiez nema prsia na rovnako. Jednu bradavku ma vyssie ako druhu.

Ja som bola v chirmede a vobec nelutujem. Lekari maximalne ustretovi. Mne vyhovovali. Mozno niekomu nie. Ale kolko ludi tolko nazorov.