Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lenkea
no to poznam to som aj ja mala
ja som este prednedavnom mala tak bolestive bradavky ked som presla z tej poop.podprsenky na normalnu... ale aspon som vedela ze citlivost ostala :)

lenkea

no mna berie nieco robit stale :-) musim si zakazovat aktivitu, lebo nieco som chytala do ruk a vysmyklo sa mi to a reflexne som to isla zachytit, taka supa bolest v prsiach ze konec. tak sa snazim davat si pozor. teraz je ta bolest v pohode, len ked sa vystriem, tak silny tlak na prsiach, hlavne pod tym pasom. a pali ma bradavka.

leus

ja som bola v KE na konzultacke a tam pojdem aj na OP, hoci som zo stred,slovenska...
lenkea
ja si tiez mam dat 300ky, len som chcela stredny profil, tak som zvedava ako budu vyzerat na tebe :)

malachi

lenkea
jasne...no nic spavam s alzeheimerom uz istu dobu...ja mam v tych menach bordel hlavne,ze som na teba este v sobotu myslela :D tak uz je lepsie nie, ked aj sama vstavas?uz ta aj berie nieco robit ci ani nie?