Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

caute
ivka . no zaujimaveeeee.no moz ebyt ze budemm prekvapena...tou bolestou.
sarah a ake ti navrhol cerven k tvojmu zakladu?
malachi skusala som sa postavit bez ruk..hehe...ide to...no ale idem cvicit aj dnes sa chystam...

Zuzula26

zajacik006,

dakujem, no inak nechapem, ze prava strana uplne v poho, no a ta lava katastrofa...svrbi ma to, boli, picha...takmer pri kazdom pohybe, mam take fazy, ze je to lepsie, hlavne po lieku, no a potom bolest a stale dokola....snad to pominie coskoro....dnes som mala 8 den po opke prvykrat zvysenu teplotu, no a ked si tie prsia chytim, tak su teda riadne teple....

zajacik_006

Zuzula26 ty si presne taký istý prípad ako ja. Mala som zvýšené teploty a dr.povedal,že je to tými modrinami. Kázal mi ich masírovať lioton gelom,teploty pominuli, modriny ešte trochu ostali a tiež mám, síce som už 18deň po opke a ľavé prsko je viac opuchnuté,hlavne zhora. Ráno ma trocha pobolieva, ale inak je všetko v pohode. Na tie teploty si dávaj paralen,pomôže ti aj od bolesti.

silviklh

aquamarine

ja vobec neviem,ja so meste ani na konzul. nebola,az 21.1 idem :( a ze operacia az 15.6 :( dufam,ze sa nieco uvolni..trosku mi to aj vyhovuje,lebo akurat do vtedy budem mat nastporene dost,ale ak by bolo treba,viem si aj skor zohnat peniaze :-)
no ja vobec neviem,kolko sa tam zmesti,ani neviemci tu nejaka mala podobny zaklad ako ja a akolko ma,pretoze mne este vobec neprislo to heslo go galerky :(
ale ked uz,tak chcem aspon Cecka!! :D