Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

adelaide
:) sikula a ako poctivo makas,uvidis to sa potom po op. urcite zuroci!
inak ma teraz napadlo,ked som isla ja na op. tak sa tu vo velkom riesilo ci wobenzyme alebo nie...tak vam mozme s kludnym svedomim povedat...usetrite si peniaze radsej na nove podprsenky :) ziadny rozdiel po op s a bez wob.som nevidela (teda moja skusenost)

silviklh

snickerska,tak potom neviem,ako sa dostaneme k heslu,ked blbne tato technika...neviem,ci mam cakat,nechcem to tak milionkrat posielat ako sialena

silviklh

maria1113-nie,neprislo mi nic.ale odoslalo mi to,poslala som to ´na e.uhrinova@gmail.com ....ci to ma byt bez bodky? :D

adelaide

caute
ivka . no zaujimaveeeee.no moz ebyt ze budemm prekvapena...tou bolestou.
sarah a ake ti navrhol cerven k tvojmu zakladu?
malachi skusala som sa postavit bez ruk..hehe...ide to...no ale idem cvicit aj dnes sa chystam...