Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
cele balenie sa ani nema uzivat,to je nejako odstupnovane kolko tabletiek sa ako dlho berie, ale nevychadza to na tych 800...ja som to brala po inej op.lebo sme to mali doma teraz som to nebrala lebo som tomu nikdy moc neverila a vobec nemam pocit,ze by som sa hojila horsie :) tak ale ako nikomu nebranim...
silvik
no ci mozu byt to ti povie len lekar...niektorym sa velky implantat nezmesti,najma babam,ktore uz maju deti sa zmesti aj vacsi ako tym, ktore nemali, ale tiez to nie je pravidlo.su to, ale len odpozorovane info po radu skuseneho si pockaj uz k doktorovi on ti najlepsie povie.k tej kozi ci sa vytvoria strie tak ja som z toho mala tiez obavy,ale ked som sa tu na to pytala vtedy tak ziadnej sa nevytvorili,ale podla mna cim vacsi implantat tym vacsia moznost lebo ta koza sa viac natahuje, ale to je zase individualne a nemusi byt pravidlo :)

silviklh

a este daco-natierala ste si niektora pred operaciou par tyzdnou prsia a dekolt dakym tel.mliekom,aby bola ta koza pruznejsia?? nieje mozne,ze sa spravia strie??

silviklh

chcem sa spytat,stale sa mi tomu nechce uverit,to sa az tak koza nastiahne,ze na prvy sup z nuliek mozu byt napr..stvorky??ci to by sa muselo na dvakrat operacia?

aquamarine

silvikhhl
aha noo ved to ti rzchlo ujde neboj sa ja uy o tom snivam 3 roky a konecne sa dockam az vo februari:}
urcite budes prsaticaa ako vsetky co to maju za sebou....

silviklh

ahoj barborka10,hej,ja som do predmetu napisala ze silviklh..
mozem sa ta spytat,ty si z BB a mas fotky aj na omlazeni.cz?