Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maria1113 este nepozeram,lebo ked dam ze prihlasit,tak tam mam dat daky email a heslo,a nie meno a heslo,ak omi napisala Livka...co som uz neschopna? :D co tam mam dat ,aky email?

maria1113

flow, už tam máš pridané foto, inak sa ti naozaj pekne usádzajú, zagulaťujú, aj jazvička dobre vyzerá. Ale ty asi čakáš, že pôjde viac dopredu, že?

lenkea

na to, ze sa mi mozu spravit strie som uplne zabudla, tak teraz sa necham prekvapit, ci sa spravili, ked budem na kontrole. po ich vytvoreni sa s tym ale stale da nieco robit, nie?

Flow333

Ja som sa nijak specialne nenatierala a strie nic. Ale zas ani pocas tehotenstva som nemala. A to som pribrala 30 kil. :-) asi to je o Tom ktora mame aku kozu. Inak livka mi pisala ze prida foto tak neviem asi dnes.

lola 19

silviklh, ja som si natierala prska, tak 2 mesiace pred op. biodermou telovým mliekom. a stále si aj natieram a som cez 5 týždňov po a strie sa nespravili.