Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

zuzula
si velmi kratko po opke. uvidis, to sa bude len zlepsovat. s tymi modrinami ti nepomozem, ja som nemala vobec, ani naznak...ale opuch mam maly na lavom este stale. a to som 5 tyzdnov po. inak dr mi vravel, ze viac opucha ten, ktory bol mensi pred opkou....

Flow333

inakdobre vidno rozdiel v tvare. ani si to tak neuvedomi clovek, ked sa vidi kazdy den. ale foto 7 a 14 ako su pod sebou, vidno..jedna spicata, druha uz oblejsia.

Zuzula26

dievcata,
teraz som sa kukala na svoje prsia pred kupanim, celkom ok, no ale tie modriny pod prsiami, hrozneeee, aj okolo bradavky to mam oranzove, hlavne okolo na lavom prsniku, strasne ma to tam svrbi a aj boli.....lavi mam vacsi, ten pravy je fakt pekne uz padnuty, ale ten lavy je nafucany ako balon, hlavne hore a aj viac modry....tlaci ma aj ta hnusna podprda, hlavne pod prsiami, lebo sa mi to tam sucha o modriny, modrina sa mi spravila aj na boku z toho, no a dnes som mala aj tu zvysenu teplotu, takze neviem, ci nieco na mna leze, alebo z coho.....snad to bude z tych modrin, ako hovoril lekar. Dost ma to sere, lebo ja nikdy nemozem byt bezproblemova....lavi prsnik ma boli dost, zato pravy ani neviem, ze ho mam....
Som 8 den po opke, cez bradavku pod sval....

Flow333

Maria

no cakam:-)

ivka1980

ja nosim poctivo. vcera som bola 5 tyzdnov a nosim stale. Idem sa zajtra objednat na kontrolu na 6 tyzdnov. Uvidim ci to bude do vianoc alebo az po. A som zvedava co mi ppvedia. Inak zacali maknut a da sa s nimi uz aj hybat. :-)

adelaide

no ozaj natierat sa..ok zacnem trochu..
flowty mas ake miery prosim ta? vyska, vaha? vyzeraju uplne dobre uz! a su uplne rovnakeeeee.co si predtym nemala.chvalim

ivka1980

baby, ja som 4 tyzdne po opke a uz dva,tri dni som si neobliekla tu retro, lebo sa v nej UZ necitim dobre. dufam,ze mi nehrozi nieco. predtym som ju nechcela ani vyzliect a spavala som v nej. teraz nosim len tu sportovu.chcem sa spytat, ci nosite poctivo 6 tyzdnov.