Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

no to ja neviem, co robil...ale ja som tam mala fakt minimalny rozdiel, ale urobil mi to, lebo potom by bol viditelny rozdiel vo vyske bradaviek...on mi to vysvetloval takto..., no takze mi robil 2 operacie v jednej..., aj zdvihnutie + implantaty..., po 2 detoch som ich mala take ovisnutejsie a tenku kozu....

Zuzula26

Mudr. Fabry v BA a pexiu je zdvihnutie poprsia, kt. je ovisnute....no a ten pravy, tym ze bol trosilinku vacsi mi musel zdvihnut, aby bradavky boli na rovnako....no a vidis, ako to je, ze tento je v poho, zato ten druhy ma boli...:)))

Zuzula26

flow,
no ja som mala lavy mensi....na pravom, kt. je v poho, mi robil pexiu...tabletky od bolesti zerem uz tyzden....tie modriny ma neskutocne steklia a aj bolia zaroven...no dufam, ze to bude ok

Zuzula26

flow,
no ja som mala lavy mensi....na pravom, kt. je v poho, mi robil pexiu...tabletky od bolesti zerem uz tyzden....tie modriny ma neskutocne steklia a aj bolia zaroven...no dufam, ze to bude ok