Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

flow pekné ich máš fakt,ja čo som si všimla v galerke tak hlavne od ježovitovej su zo začiatku nič moc,ale po čase celkom pekne prska sa vykluju tam je strašne vidieť tu zmenu

Flow333

maria

bodaj by si pravdu mala
co tu pozeram galerku, tak po takum pol roku su tie tvary neporovnatelne...uplne ine prsia u velkej vacsiny bab.

Zuzula26

ja si uz nic kukat nechcem, lebo mam nervy z tych mojich, teda z toho jedneho, stale nieco, preco nemozu byt oba bezproblemove, uz ma tak boli chrbat, ta podprda mi leze na nervy a aj ta bolest....
snad sa mi to vyplati a bude to uz len lepsie, lebo som uz z toho nervozna, no a ako tu citam, niektore baby modriny vobec nemali, ale za to si mozem aj sama, lebo som zacala po byte pobehovat pomaly uz na 3 den po...., no ale zase v ramci normy, zajtra sa ani nepohnem z postele, ale to mi chrbat odide uz uplne...

Zuzula26

no on mi hovoril, ze mam jazvu okolo dvorca aj na jednom aj na druhom....v piatok idem na stichy, tak uvidim, co tam najdem