Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

si sa a aké máš miery,výšku a váhu?ja som mala tiež nulky a pevnú kožu.dala som si max.čo šlo 350ml.vysoký profil,gulaté.ja mám 169/54 a vedela by som si predstaviť aj väčšie k svojej postave.teraz sú také akoby to vôbec neboli silikóny ale moje vlastné.inak teraz nosím 75/C

lenkea

kozicka aku si mala velkost pooperacnej podprsenky? tak s velkostou si spokojna zatial? aj ja mam 300, som zvedava ako to ukaze

kozicka

si sa

este som chcela dodat ze ja mam stredny profil okruhle. Tie su tu nejake popularnejsie ako anatomy sa mi zda. Ku podivu na mne to vobec nevyzera umelo, je to krasne primerane k postave.

Baby co mate pocit ze su male, ved prska sa este za zivot menia. Napr. ja som este deti nemala a ak niekedy budem mat, urcite bude lepsie ked sa mi prsia naleju na 300 ML implosoch ako na 500 ML. Mam kamosku ktora mala 250 ML plnsie dvojky a po tehotenstve a kojeni jej ostali bez vymeny pekne D cka.

kozicka

si sa

ahoj, z toho co tu baby pisu asi je lepsie si dat vzdy vacsiu variantu. Ja mam 300 ML a vyzerato o nieco plnsie ako ked som nosila riadne vycpatu pushupku. Spravilo mi to take menej plne trijky, zatial...
Urcite ale posluchni lekara, mne sa vraj tiez viac takto na prvy krat nedalo.
Ak ti doktor povoli o nieco vacsie, chod do toho, ak to neodporuca, drz sa jeho rad. On vie co robi.

U koho si bola?

kozicka

zuzula

nic si z toho nerob, ja som cca mesiac po OP a este stale mam modriny, po OP ked som bola tyzden ako ty, som bola jak keby ma niekto dobil, hlavne v caste kde som mala dreny a pod prskami lebo tade mi vkladali implantaty. Teraz mam este stale modrinky, i ked uz mensie a svetlejsie, to sa cele vstrebe, je to velmi individualne.

Pokial ide o opuchy, tak ja som mala zo zaciatku viac bolave a napuchtute to, ktore som mala pred OP vacsie. Potom ma pobolievalo to mensie. No a teraz to co bolo pred OP mensie mam tuhsie a vyzera trocha umelsie este. Nejak si to striedaju. Ale som spokojna, tvar je krasny takto po mesiaci a velmi sa meni, temer kazde dva dni.

Mam 300 ML zatiam mi to spravilo 70 C ale uz mi je retro celkom volnejsia a tym padom aj pohodlnejsia.

Co myslite tym vystupenim, ze este vylezu trocha spopod svalu? Kedy? :-)))

si sa

ahojte baby,prosim poradte bola som na konzultacii a dr mi odporucil 260ml anatomicke stredny profil alebo 300 vysoky ja som dost vysoka a chuda neviem ci to neni malo.ale teraz mam nulky a vacsie sa mi tam asi nedaju dat.dr ma pomeral a povedal ze kolko ml mi tam vojde.inak bol fakt zlaty a velmi ochotny.je tu niektora z vas ktorej tiez lekar odporucil tutu velkost.povedal ze to budu take dvojky ale nie plne.tak mam strach aby to nebolo male.ale asi vie co robi.mam pevnu a nie moc elasticku kozu.dakujem.

maxim3113

solnicka
jee to mi je luto ale nemozem ja zijem totizto v rakusku a mam rocnu dcerku a dala som si marec aby uz bolo trochu teplejsie lebo budeme u mamy a bojim sa aby mi mala za ten mesiac tam neochorela..keby to zaviselo odo mna tak by som nevahala..ale sa cudujem ze si nikto nechce vymenit termin ved caka tolko bab..keby som mohla ja tak uz lezim na operacnom stole ;-)dufam ze niekoho najdes

Flow333

Leus

vcera to tu zas blblo. Pisala som ti ze ten pravy je v pohode Len na tej foto je blizsie. Mozno to tak posobi. Ale je ok:-)

valentina1

bianca003

prepac ze ti tak neskoro odpovedam,ale bola som mimo tyzden....ja som bola sama mam tu istu znacku impl.ako ti ide dat pan Dr.tak som ti sluzila ako ukazka...no a ja som velmi spokojna,nemam co viac dodat aj ty budes!:-)

leus

flow
ale mne sa pravetze zda ten pravy viac taky zhora opuchnuty, ten akoby ti tak viac dohora k pazuche siel ci co, ten lavy sa mi zda praveze krajsi ni?