Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

lenkea

ty si bola u cervena ze? Mam dojem ze od dava tie Ackove kazdej, asi je to o zvyku doktora. Mozno dava tesnejsie aby to lepsie sadlo. Mne dal taku co pasovala. Sak kazdy robi ako vie. Ja si neviem predstavit ze by mi po OP dal Ackovu, ked ani v tejto som nevedela poriadne dychat :-D

zuzkas

kozicka vraj by mali vystúpiť,že ten sval sa trošku povolí a oni pôjdu dopredu.ja som skoro 8 týždňov po,ale zatiaľ mi nevystúpili,teda nemám taký pocit.

lenkea

no ja mam 70A, dr mi hovoril, ze nech sa nezlaknem, ale ze to je skoro take ako 65C, ale mozno by ma okolo hrudnika moc tlacila, tuto mam napratanu, ale je pravda ze taku akurat po obvode.

kozicka

lenkea

ja tu pooperacnu stale este nosim a mam prave 70 C. Najskor bola strasne nahustena, lebo som dost napuchla, teraz mi je tak prijemne akurat. Z predu sa mi ani nejak velke nezdaju, ale zboku ano. Ale je to ine ked mam podprdu dolu a ine ked ju mam na sebe.
Ja som aj tak zvyknuta nosit presivane podprdy, takze tato velkost bude akurat.
Mam 170 cm a 55 kg. Som spokojna, myslim ze na vacsie by som si horsie zvykala, nvyse ked vacsie sa mi ani nedali, ale ja som ani nechcela