Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

teraz mam piaty den po a uz citim, ze z bokov trochu odpuchli, pred tym som ich mala pod pazuchami. kamoska skonstatovala, ze ich mam daleko od seba, ale ja si myslim, ze to ich tak tlaci ta podprda, no, uvidime..

zuzkas

kozicka aj tú retro ešte nosím a veľmi rada,ale tiež mi vadí že je to tak vysoko,že trčí z výstrihu:-(si pamatám na začiatku ako mi tá podprda šla na nervy,ako ma tlačila a už keď môžem nosižť normálnu,tak si dosť často dám aj tak túto:-)

kozicka

zuskas

aj mne je uz volnejsia, dufam ale ze nebude volnejsia este viac, takto uz stacilo. Hadam sa uz nezbehnu :-)
Ale vytesujem sa velmi.

Inak ja tu po OP asi budem nosit aj po 6 tyzdnoch, je mi celkom pohodlna teraz, len je blbe ako ma ten stred tak vysoko, z kazdeho mensieho vystrihu je vidno.

Inak som bola podla vasho typu v tescu pokukat tie sportove a vyborny tip. Krasne ich maju a vyzeraju pevne :-)

zuzkas

lenka kozicka myslela asi ten opuch,lebo aj ja som ich mala tým opuchom strašne vysoko:-)neboj určite nebudú na bruchu:-),ale tam kde majú byť!

zuzkas

kozicka aj ja som bola u červeňa a pooperačnú som mala 70C takže nedáva len A-čkové,ale keď je baba útla tak dá.ja som nevedela ani v tej Ckovej najprv dýchať a teraz ju mám total volnú.

kozicka

lenkea

hrbis sa instinktivne, lebo ta to taha a tlaci a neviem co. Ako clovek chodim asi tak 5 dni :-) a to uz som mesiac po:-)

zuskas

ak ti vystupia daj vediet. Moje stale rovnako, len uz ich nemam pod krkom :-D

kozicka

lenkea

ty si bola u cervena ze? Mam dojem ze od dava tie Ackove kazdej, asi je to o zvyku doktora. Mozno dava tesnejsie aby to lepsie sadlo. Mne dal taku co pasovala. Sak kazdy robi ako vie. Ja si neviem predstavit ze by mi po OP dal Ackovu, ked ani v tejto som nevedela poriadne dychat :-D