Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

valentina1
ahoj moja :) to si ale asi nebola ty lebo ta babula tam bola s manželom a mala 450 :)) aká haluz.... ale nevadí si milá a želám ti všetko dobré :)) ty si asi 2-3 týždne po OP no a toto bolo v oktobri :))

Zuzula26

kozcika,

a ako si mala prsia napuchnute,myslim zboku, zhora....?

ja mam zhora, teda tam to vidim, hlavne v podprde,
no a ho mam aj zdurene viac

Zuzula26

kozicka dakujem,

len vies co, tam dole pod prsiami, co mam tie modriny ma to hrozne boli, lebo mi tam ta podprda tlaci, co si mam na to dat....no a este ked sa mi to tam spoti, hroza....

inak ta teplota mi stale nejak kolise, v noci nic, dnes okolo 36,9

kozicka

Este mi tak napadlo, ze chrustik - zakladatelka tohto fora, ci sem este niekedy chodi a ci si vlastne tie prsia aj dala spravit, tusite niekto?

zuzkas

kozicka toto som mala aj ja,že normálne ju prská pýtali:-)a normálna podprda mi strašne vadila,teraz už je to v pohode
asi 2týždne,ale aj tak mám teraz na sebe retro.

kozicka

lenkea

na zaciatku aj mne sa zdali daleko od seba a teraz su uz pekne pri sebe, oni sa tam mrsky este vselijako usadzaju. Opuch pod pazuchou som mala aj ja a poriadny, chvilami som mala pocit ze mam 4 prsia a nie 2 :-D

zuzkas

lenka aj ja som čakala že budú bližšie k sebe,ale asi veľmi záleží ako blízko boli pôvodné prská.nevadí pusch-up to spraví:-)

kozicka

zuskas

no ja ju periem raz za par dni, lebo ten material strasne napachne ked sa clovek co i len troska spoti. A vzdy ked ju perem, tak podprdu nemam a potom ma to este po chvili zacne tahat. Ze tie prsia akoby si tu podprsenku same pytali. Preto pokukujem po tej sportovej, na striedacku, kym periem retro a susim, tak by som si ju nasadila.