Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

lenkea

ja pokial nemusim, cez hlavu nenosim. ako je to uz v pohode, ale 6 tyzdnov by sa nemali ruky dvihat nad hlavu.
dr. mi povedal, davate si to na cely zivot, aby ste potom nelutovali, ked tam nahodou nieco rupne. operoval aj take herecky, ktore tyzden po opke isli na diskoteku robit hviezdy a musel ich reoperovat kvoli posunom a krvacaniu

valentina1

bianca003

dakujem aj ty si mila...
:-))))ja som 7 týzdnov po,ale ja tak mam pocit ze som ta stretla,nevadi si v dobrych rukach a mas sa na co tesit!

maria1113

zuzula a nedostala si chrípku? Ja som bola dneska s mladšou dcérou u dr., nemohla som jej včera zraziť teplotu 39,5, nakoniec je to hnisavá angína. A to jej včera učeteľka neverila v škole, že jej je zle a nechcela mi ani volať, že aby som pre ňu prišla.

maria1113

kozička, mňa tiež včera napadlo,či sem zakladateľka tohto fora niekedy nazrie, ak nie, tak nevie, že toto fórum jednoznačne vedia nad ostatnými.

Zuzula26

kozicka,

no a to nehovorim o kychnuti, alebo kaslani....normalne som si kychla asi dvakrat od opky :-)

inak presne, striedanie navalov zimy a tepla...

:)))

kozicka

zuzla

ja som ked mi vybiehala teplota mala vzdy pocit tiez akoby na mna sla nadcha, take navali tepla, striedavo zima. No bola som jak pred chripkou.
Nakoniec to preslo zo dna na den. Ideal ked citis ze ti teplotka stupa zalahnut a spat, nech ten organizmus je v klude.
Ak by ti teplotka vystupila na nejakych 37,5 supni si napr. Ibalgin ten aj znizuje teplotum navyse je od bolesti, ale ak sa citis ze netreba, netlac ho do seba zbytocne.

Bud v klude, mas zvysenu pozornost sama na seba a riesis aj to ze si prdnes, ci to neuskodi prsiam :-)) Aj ja som bola predpojata. Pockaj 2 dni a uvidis ten skok, o poznanie lepsie ti bude :-)

Zuzula26

dakujem,

ani nevies, ako si ma ukludnila...
no ja som mala vcera prvykrat teplotu a to najviac 37,3....teraz nemam, mne je najhorsie okolo obeda az poobede, ku veceru je to ok´...zatial....
no a rano ma bolelo hrdlo.... a mam aj sopel, lebo vsetci okolo su tu soplavi, hlavne moje dve deti....

kozicka

zuzula

opuchy som mala hlavne pod pazuchami a mala som napuchnute cele prsia, takze jak boli natesno v tej podprde, vytlacalo mi to ten opuch hore aj nad prsia.
S tymi modrinami nic moc nespravis, ono to ustupi, treba vydrzat. Tlaci na to ta podprsenka preto je to take bolave.

Teploty som mala aj ja zvysene. Kym neni okolo 38 st. tak sa neni coho obavat. Telo si zvyka a po OP bojuje aby sa dalo do normalu. Ja som mavala teplotku vzdy poobede a vecer, najviac tak 37, 7 a potom uz menej a menej.