Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Violetka

Baby pozerali ste si moje fotky? Ja som niektoré kukala a sranda, že niektoré máte len okolo 300 - 320 ml a vyzerajú väčšie ako moje 425ml

Violetka

To ja mám zase úplne iné inštrukcie od Červeňa. 10 deň po operácii mi povedal, že hodinu až dve je možné denne zostať bez podprsenky. To som skúšala, iba keď som si ju prala a je to hrozný pocit. Chvíľu pocit uvolnenia, ale o 15 minút už cítim, ako ma ťahajú.

Po troch týždňoch po opke už si môžem kúpiť normálnu podprsenku, ak bude s kosticami, vytvarovať si ich podľa prs. Túto sťahujúcu potom nosiť iba v noci ešte 1,5 mesiaca po operácii.

Zuzula26

ahojte,

no mne doktor povedal, ze nemam malu dvihat minimalne dva tyzdne, taktiez ruky dvihat nad hlavu, takze myslim si, ze ucesat sa, obliect si tricko nemoze uskodit. Hovoril, ze nemozem dvihat vystrete ruky, ked su pokrcene, tak je to v pohode.

To by musel byt iny tlak, aby sa tam nieco posunulo...., ved prsne svaly sa zapajaju skoro stale, len si to teraz viac uvedomujeme, ked nas to tam boli...

malachi

flow
hej no ja mam pod pazuchou rez.je pravda,ze kazdy ma iny postup preto sa riadim tym,co mi povedal ten moj :) najlepsie sa je opytat lekara,on vie lepsie,my sa mozme len domnievat...ale lenkea bola tiez myslim u cervena

Flow333

Malachi

mozno je to inak rezom pod pazuchou. Ja napr som v pohode od tyzdna ale nepokusala som. Ked povedal nie tak nie. Ani malu nedviham. Sice ona sa nechce na rukach nosit vobec, jedine ju posadim na zachod dam do vane a pod. Bola som uz aj vo fitku:-) tak sa tesim ze ziadne bolesti. Inak som si vsimla, ze sa velmi lekari nezhoduju ani v noseni retro. Jeden 6 tyzdnov nonstop, jeden netreba, kto sa v Tom ma vyznat:-)

malachi

lenkea
mne Dr.povedal hned po op.,ze ruky mozem dvihat ako pustia,vobec mi nepovedal,ze 6tyzdnov nedvihat nad hlavu prave naopak,ze pokial pustia tak dvihat.a to som sa ho este specialne pytala.ja som si s pomocou priatela na 4-5den obliekla triko cez hlavu,ale to take obrovske na spanie (jednu ruku som mohla dat dost vysoku druhu som mala pred sebou...)sama by som to nezvladla urcite, ale asi po 2tyzdnoch uplne v pohode.a vlasy som si umyla na druhy den po op. uplne v pohode sama,ale ak ta nepusti tak to nerob.cvicit (stacionar,stepper)mi dovolil po vybrati stehov,ale zacala som pomaly cca od 3tyzdna,teraz som 5tyzden po op. a cvicim v pohode vsetko okrem prsnych svalov a samozrejme v setriacom rezime,pokial by som ale citila nieco neprijemne tak ani toby som nerobila,musis sa podla mna podla pocitov riadit,je to individualne

cora5

Ahojte baby:) kleopatra,ajsa4,laloa,,violetka,....a vsetky,ste velmi zlate,ze odpisete a pridate svoj nazor! vdaka vam sa strasne vela da "sprijemnit"cas :)k operacii,viete super poradit,clovek vie coho caka pred aj po,chcem pekne poprosit ALORE,pisala si,ze si bola na opke v Pezinku,mohla by som sa ti ozvat telefonicky?ak ano,necham ti svoje cislo,(nie som zial casto na pc)len prezvon a ja ti hned zavolam spät,vopred pekne dakujem,ak ta to teda neobtazuje 0910 347218

Flow333

Lenkea

neumyla. Isla som do kadernictva. Umyt vysusit 2€. :-) a ja umyvam hlavu raz za 2 tyzdne:-) aj to nemam ani vooobec mastne. Uz Len pre pocit