Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

a s tymi pooperacnymi podprsenkami sa tiez riadte podla rad doktora.mozeme mat aj rovnakeho operatera a kazdej moze kazat nieco ine.

barbora10

dievcata ruky mozete vpohode dvihat,pracovat s nimi.samozrejme ze sa treba setrit a ten tyzde uplne kludovy rezim,nic netreba prehanat,ale ruky dvihnut kludne mozete.tych 6 tyzdnov by ste nemali akurat nic tazke nosit.ale ak raz povie vas doktor ze nedvihat,tak nedvihat.treba pocuvat toho svojho.

maria1113

leus, aj ja som to čítala, dr. Červeň na to reagoval. Jednej žene vymenili anatomický impl. za guľatý a to v krátkom čase.

leus

baby
bola som na diskusii o augmentacii, co odpovedaju lekari, tak ale to tam je ina kava, tam baby maju take problemy po OP, ze cloveka aj chut prejde...jedna tam pisala pokles impl o 3cm bola aj na reopke a aj tak jej ten prsnik dalej klesa...ktovie kto jej robil a este jej aj anatom vymenili za gulaty, comu sa cerven aj cudoval...pisali aj take co im ostali prsia ineho tvaru a tak a tu vsetky pisete ,ze vam ostali dokonale
aquamarine
ja som hladala ohlasy na tu zabavnikovu ale nikde som nenasla, ty si sa k nej ako dostala?Kde si videla jej precu a kolko budes platit za OP?

Violetka

Pod prsiami mám 75 cm a cez prsia teraz 93 cm, (na porovnanie cez boky 95)takže je to celkom súmerné si myslím. Som ešte zvedavá ako sa budú meniť, pošlem zase fotky potom