Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

si sa a kolko vazis? konecne niekto vyssi odoma..ale ten vrch mas naozaj utly..mne najskor tiez chcel dat cerven len 300, ale nakoniec ze 400 budu lepsie...ale ja som neni zoiadne tintiko..teda rada by som bola ale zialbohu :o) ja mam cez prisa teraz 89 a cez boky 100...cize vyrovna sa to..boky dam dufam na 96-97 a bude to fajn.

si sa

martinka 54

ahoj a tebe aku velkost implantatov navrhol.ja chcem ist tiez k nemu.a bola si spokojna.dakujem velmi pekne

si sa

lubs
ja som bola na konzultacii u dr Trsku.az teraz som citala, ze aj ty chces ist k nemu.ja som bola len u neho a bol fakt mily.rozmyslam tiez ci mam ist este k niekomu na konzultaciu.ale asi nie.ved tu pise vela bab co s nim boli spokojne.Chcela som ist aj k Cervenovi,ale tam by bola mozna operacia az v juni.

malachi

lubs
no zial nepomozem ti na pukanec5 nemam email,ale myslim,ze tu este su dake baby,co boli u Trsku,len neviem, ktore

si sa

lubs
ved ja sa budem urcite lepsie citit,ked budu co najprirodzenejsie.a ty uz mas spravene prsia.som tu nova takze nemam prehlad.:-(())

si sa

kozicka
no ja mam 182cm. pod prsiami mam 73 a cez prsia 81.nic moc:-(bola som u dr Tsku
v Ba.Povedal, ze mam taku nesumernu postavu lebo hore som strasne chuda a boky mam take v pohode. ale ja si myslim, ze to bude dobre. Mozno by som sa vo väcsich ani necitila dobre,ked do teraz tam nemam nic.neviem necham to na nom ved vie co robi a urcite vie co je najlepsie..ked mi da vysoky profil tak 300ml a stredny 260ml.to sa musi este rozhodnut.dakujem.som velmi rada,ze som nasla toto forum.je to super s niekym sa poradit

Zuzula26

tak dakujem....ja mam najvacsi problem ten, ze podprda mi tlaci na tie modriny pod prsiami, tak preto ma to boli este viac, teda hlavne na lavom prsniku...ale to uz som riesila....

barbora10

zuzula

tak ja som mala par modriniek,ale len minimum,ale opuch som mala dost velky.do troch mesiacov som mala prska vselijake ci tvarovo ci na dotyk.potom to bolo uz super.krasne sa vytvarovali.chce to cas a trpezlivost.teraz ani neviem,ze tam mam implantaty.su uplne ako moje!