Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Janka, Sisa,

U mna to prebiehalo tak, ze pred operaciou prisiel za mnou na pooperacnu izbu, tam som cakala na opku, bo predo mnou este dorabal jednu holku, pokreslil si ma, vyskusal, aka retro podprda mi bude sediet najlepsie a slo sa na vec, oblboval do zadku a sup na salu. On tam sice ambulanciu nema, ale ked sme sli na prevaz tak nas zobral do inej miestnosti, to bola ako ambulancia, mal tam pc a vsetko potrebne, obvazy, nastroje... Z mojej strany velka spokojnost, aj s klinikou SNOP, ja som tam predtym bola na opke s kolenom a tak som bola spokojna, ze som si ju vybrala aj na prska...

Flow333

Baby inak zacinam mat pocit, ze ako prska zacinaju dostavat okruhly tvar, posobia vacsie ako hned po opke. Tie co ste dlhsie Po nemate ten pocit?

Janka258

No presný termin som ešte nepovedala musim to nejako vymyslieť s pracou... ja sa mu ozvem ešte ale chcela by som niekedy vo februari. Ty ideš tiež do Šnop? Chcela by som vedieť to čo som sa pýtala nižšie. Ale Mrtinka54 by mohla vedieť :-)

si sa

janka 258
no ja som bola tiez teraz v utorok v ruzinovskej na konzultacii. bola som s nim spokojna.je fakt mily.tiez ma pomeral a tak....a ty si bola kedy mas uz aj termin operacie.

si sa

adelaide

no ja mam 62kg.boky tak 92 a pas 67.to je v pohode ale hore som ako decko. ha ha.co uz:-)))takze ja si myslim,ze tych 260 stredny mi budu stacit.alkebo co myslis.a kedy ta caka operacia alebo uz mas potom..

Janka258

Ahojte, chcem pozdraviť všetky čo boli u dr Tršku. Už som bola na konzultacii a môžem povedať, že s takým super prístupom som sa ešte nestretla, v živote mi žiaden lekar nepodal ruku pri príchode a odchode ako on a aj to ako sa sprava všetko dopodrobna vysvetlí, tak vôbec nemam myšlienku isť za niekym iným. Spoznala som ho ako veselého a mileho človeka.
A chcem sa opýtať kto ste u neho boli na operácii na klinike Šnop, tak ako to tam prebiehalo? Rozpraval sa s vami ešte aj pred operáciou v nejakej ambulancii, kde vas aj pokreslil? Alebo až na operačke ste ho videli? Lebo v Šnope mi povedali, že on tam amb. nema a chodi tam iba operovať, tak nie som si ista kde rozoberate ešte nejake podrobnosti...
Lebo ja som bola na konz. v Ružinove.
Ďakujem za info :-)