Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Babule,

vazne sa nemusite nicoho bat, v SNOPe bude o vas perfektne postarane, budete na nadstandardnej izbe, sestricky budu okolo vas stale behat a ked tam budete este s niekym, kto to tiez podstupil, tak budete na izbe spolu ochkat, jojkat a podporovat sa ako ja so Zasuvkou:)))

tinda

Janka to máš hned pri operačke,tam ťa sledujú hodinku-dve po operácií,či je všetko ok,ak hej potom ťa prevezú na izbu

Janka258

Aha takže to je vlastne izba s postelou alebo postelami, kde ma daju zatial kým ma zoberu na operačku? Ja som si už myslela že hneď na predoperačnu miestnosť ma daju aj s osobnými vecami :-)

Lia86

Mna hned prijali na tu pooperacnu izbu, tam som sa vyzliekla, dala som do nemocnicneho plasta co sa snuruje vzadu a veci si zamkla do skrine. Este som si vzala pyzamo a mobil, ten som si dala do suflika pri posteli, na ktorej som cakala. Su tam neskutocne zlate sestricky, sme kecali, smiali sa, zatial co som cakala... A po opke sa o mna postarali, ani neviem, ako ma obliekli do pyzama, vsetko mi previezli do izby, aj mna:)