Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

korki ahoj, no dnes sa mi pomaly konci piaty den, co mam nove prska. zatial som ani nos nevystrcila z domu, vecer mi konecne sestra prisla upratat, navarit a umyla mi vlasy. prska ma bolia dost, kazdu chvilu inak. treti den po op prislo zlepsenie v tom, ze som sa konecne bola schopna sama zdvihnut z postele. pooperacna podprsenka ma dost tlaci, aj ten pas je dost neprijemny. ruky dam max do predpazenia, vyssie nijako a ani to nesilim.par dni sa nehybem len papkam pri telke a uz ctim, ako idu kilecka hore.

lenkea

korki ahoj, no dnes sa mi pomaly konci piaty den, co mam nove prska. zatial som ani nos nevystrcila z domu, vecer mi konecne sestra prisla upratat, navarit a umyla mi vlasy. prska ma bolia dost, kazdu chvilu inak. treti den po op prislo zlepsenie v tom, ze som sa konecne bola schopna sama zdvihnut z postele. pooperacna podprsenka ma dost tlaci, aj ten pas je dost neprijemny. ruky dam max do predpazenia, vyssie nijako a ani to nesilim.par dni sa nehybem len papkam pri telke a uz ctim, ako idu kilecka hore.

adelaide

sisa-jaaaj to ake miery mas..to su moje v 18tke :o) este pas som mala 62...teraz o 10 cm viac ..vrrrrr
a boky...no modelka .
NO !!! Nebudu male?dobre to zvaz !!! si vysoka baba..aby to neboli leeedvadvojky... ci coti povedal dr...ze 260 alebo 300 a viac ani za svet? nezmesti sa? ak sa nezmesti ok..ak hej..tak vraj kludne 350 aj by som si..ked mas teraz nulky..nebudu to velke prsia..ja idem na 400 okruhle vysoky,az koncom januara..ale za 3 mesiace na tomto fore som uz taka mudra ze verim z ebudu akurat a nie velke moc co ani nechcem...

korki

ahojte baby,
myslite, ze bude trapne, ked po novom roku zavolam do novamedu, ze chcem ist na opku. ale az o taky jeden rok? myslite, ze mi daju termin? ozaj neviete, operuju v novamede, konkretne, dr. cerven, aj medzi sviatkami. myslim, taky 2. alebo 3. januar???