Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

maria musis si zabezpecit nezneho sofera. akoze fakt musim pochvalit, chalan co ma viezol sa vyhol kazdej jamke.vrelo odporucam starostlivo vybrat sofera :-)

maria1113

lenkea, však to potom uvidíš, keď tade pôjdeš, sú to samé zákruty, ale poriadné. Po opke bude dosť nepríjemná pre mňa cesta domov

maria1113

ja by som ho mala dostať v týchto dňoch a trvá mi sedem dní(ako kedy), takže v januári by mi mal končiť pred opkou

lenkea

este dobre asi, ze neviem, kde je Sturec :-)
inak je fakt bolestive uzivat pocas op tabl na oddialenie menzesu, ked sa da, urcite si ho posun teraz.ja som uzivala norethisteron, a najviac neprijemne, okrem bolesti v prsiach bolo, ze na druhy den po op som dostala menzes.

lenkea

mne sa prska na prevaze pacili, aj ked je pravda, ze uz teraz, ked su opuchnute vidim, ze Pamela zo mna teda nebude :-)
tesim sa na vybratie stichov 21 v BB,super vylet pred vianocami, hlavne, ked bude na cestach nasnezene. ale tesim sa fakt, uvidim si ich. frajer ma stale okrikuje, nech si ich nechytam, ale je to super, chytit sa a mat za co :-)

maria1113

čauko adelaide, ja na to myslím každý deň, zajtra chcem ísť k obvodnej sa objednať na odbery na január. Už si dávam na seba taký pozor, aby som neochorela, jem všetko možné, zázvor, pijem olivový olej, pomaly sa pripravujem.