Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

lenkea super teda, ze sa to zlepsuje. lebo prvy den, co si pisala, tak ma to bolelo aj za teba...
a fotocky si este nedavala do nasej galerky???

korki

maria,
vies, ja idem az o rok, lebo dr. cerven ma nabite. a baby tu maju terminy az v lete. takze najskor mozno na jesen. ale ja to potrebujem vyratat tak, aby mali deti prazdniny. lebo dcerka chodi do skolky a co mam druhe dieta, tak ten mal este len rok a 12 kg a samozrejme,ze sa nosi odusu este. a este som zabudla, ze mam aj 3 dieta, ktore mi porodila moja svokra, takze teraz este nehrozi...
keby je na mne, idem aj hned. a este deti byvaju stale chore teraz, takze aj toho sa bojim, mame doma same bacile a to tiez nie je dobre, ked budem po opke. a preto sa pytam, ci aj medzi sviatkami, lebo aby som mala dat kam deti, moji rodicia este pracuju, tak aby mali volno a ja aspon tyzden doma klud bez nich...

maria1113

no tak to teda naozaj dobre vyzerá, úplne všetko, tam sa musí človek dobre cítiť. Adelaide, vidíš aký luxus ťa čaká?

lenkea

rano a vecer po jednej tbl
inak neviem, ci som spominala, ale v pezinku sa mi to velmi pacilo, moderne a prijemne prostredie..a sestricka urobila, co mi na ociach videla, otvorit okno, zatvorit okno, podat pitie stale dokola.nechapem, ako stihala aj ostatne pacientky:-)

maria1113

pravdepodobne ma zavezie brat, alebo mama, lebo muž asi nebude doma. Bracho, ten naozaj jazdí, že každú jamku obchádza