Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

pride vcas, neboj :-)
ale citala som aj o babach, ktore boli normalne operovane aj cez menzes.myslim, ze by ta domov neposlali :-)
inak ja som posielala peniaze do siklienky 2 tyzdne pred operaciou, to uplne staci

maria1113

ja už mám väčšie deti 13 a 9, dúfam , že sa akotak postarajú, ale oni sú obidve zlaté, keď vidia, že mi niečo je, tak veru ma obslúžia

maria1113

a čo keď ten menzes v januári náhodou nepríde včas, myslíš, že by nás poslali domov, alebo budú aj tak operovať?

lenkea

davala som si prve dni flector, dneska som jedla v noci panadoly. ta bolest je hlavne rano, ked sa zobudim, ked vstanem, spravim si kavu a prejdem sa po byte, hned mi je lepsie.ale to prezivanie bolesti je fakt individualne, napriklad baba, co mala izbu vedla mna bola fit okamzite. mozno na tu bolest stale myslim aj pre to, ze som sama doma, frajera mi zobrali predvcerom do nemocnice a vcera segra co u mna bola chvilu. ked som s niekym, nemam cas mysliet na bolest. vy, co mate deti nebudete mat cas na sebalutovanie.

adelaide

ahojte.lenkea to mas pravdu..to cakanie ma teda zocelilo....uf..
no citam ze sa fakt trapis dievca!

maria uz som v PK bola..je to tam krasne. bola som tam na konzultacii este jednej..uplne rodinna atmosfera a nadherne zariadene...

a cyklus mam presne ako ty!! teraz cakam a pred opkou by mali skoncit..no hadam sa to neposunie moc..
a neviem najradsej by som do siklienky previedla uz hned..myslite ze mozem? 5tyzdnov pred? kedy ste to najskor vy posielali??
na to uz peniaze mam a na opku zatial nie.

lenkea

myslim si, ze tak dlho cakat na operaciu ma svoje pozitiva, minimalne ja som to ocenila, hlavne v tom, ze mas cas si dobre rozmysliet, ci naozaj chces silikony..len to cakanie od toho pevneho rozhodnutia..:-)
ked ma tie prska tak velmi bolia, vzdy si vybavim vas, co to mate za sebou a uz sa len vytesujete z krasnych prs a hned mi je lepsie

lenkea

myslim si, ze tak dlho cakat na operaciu ma svoje pozitiva, minimalne ja som to ocenila, hlavne v tom, ze mas cas si dobre rozmysliet, ci naozaj chces silikony..len to cakanie od toho pevneho rozhodnutia..:-)
ked ma tie prska tak velmi bolia, vzdy si vybavim vas, co to mate za sebou a uz sa len vytesujete z krasnych prs a hned mi je lepsie

maria1113

korki, to bolo dobré, že tretie dieťa, jasné, to chápem. Keď už teraz majú nabitý jún, tak si myslím, že v pohode ti vyhovejú na jeseň a sama si určíš približne kedy. S tými deťmi je to ťažko, ty máš ešte malé deti, budeš to mať ťažšie, ale neboj všetko zvládneš.

lenkea

no, tak rano sa mi zase tazko vstavalo.velmi ma trapi lave prsko, citim v nom taky neprijemny tlak, nemozem sa v posteli ani pomrvit, len lezat ako v truhle.nikdy som nebola ranne vtaca, ale teraz hned, ako sa zobudim, sup hore z postele :-) a hrozne ma boli hrudna kost, tam v strede medzi prskami, no, ale siesty den pred nami:-)
korki, v galerii zatial nie som, mozno neskor