Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bejbinka153

bianca 003

Ahoj,,a skade si?Ja som až z Prešova.
Ja by som išla aj hned len musim došporiť peniažky ak chceš napiš mi na mail janika1531@azet.sk popíšeme.

bejbinka153

No raz som tam volala v septembri ale som to musela odložiť a tak zavolám v Januári a uvidím a idete baby nejake v lete k nemu?Nech niesom sama:D

bejbinka153

Ahojte baby,,neviete mi náhodou poradiť ,,ked sa objednám v Januári u dr.Červeňa tak kedy ma asik zoberie,,čitala som že ma obsadene do leta je to pravda?budem dlho čakať?Ja by som chcela ísť do Popradu lebo aj tam operuje.Dakujem za odpovede.

maria1113

no ja som čítala niekde, že nejaká baba dostala menzes(ale neviem ku komu šla) a poslali ju domov a zasa musí čakať dlho na ďalší termín. No mňa by už porazilo

maria1113

no ale to určite nie je príjemné a ani zo zdr. hľadiska bohviečo operovať počas menzes, ale však uvidíme.