Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

zuzula
ja som 8týždňov po opke a ešte stále ma sem tam bolí pravé prso.to som mala aj viac opuchnuté a na pravej strane ma aj hrudná kosť bolela viac,dokonca aj pichanie v bradavke som mala silnejšie v pravom.ono to všetko časom ustúpi,ja myslím že každá to máme podobné,len sa zlakneme či je všetko v poriadku.mne dokonca aj mlieko išlo z prś a pritom nekojím už skoro 2 roky.

Zuzula26

zuzkas

a prsia sa ti ako spravali, lebo ja to lave mam ze opuchnute, taky balon a vidim to hlavne zhora ten rozdiel....a tiez ma boli oproti pravemu

zuzkas

zuzula mne bolo prvé 2 týždne strašne zima a tiež som mala strašne bolavé pri lopatke,som myslela že tam mám vyskočené.ono to je z toho ako sa stále leží na tom chrbte je strašne stuhnutý.

Zuzula26

caute baby,

no ja sa tu len stazujem, ale co mam robit, iba vy tu ma mozete normalne pochopit, dnes je 10 den po opke a vstala som ako zbity pes, tak ma pichalo v predu na lavo, ze som sa ani nadychnut nemohla, dala som si dva ibalginy...

to pichanie mi vyraza pravdepodobne z chrbtice, lebo ma boli vzadu pri lopatke a mam tam poriadne hrce, doktor mi kazal si to nahrievat, tak mi to trochu povolilo, ale uz 10 den lezim v tej istej polohe, katastrofa...

podprdu som si musela uvolnit, lebo som myslela, ze lave prsko mi praskne, chuda, take je opuchnute oproti pravemu...., vidim to hlavne zhora....

ja neviem, preco obidve nemozu byt v pohode...no a vcera som mala take divne stavy, raz teplo, raz zima....ze vraj to z tych modrin, co sa vstrebavaju

zuzkas

maria vidíš bála si sa ako bude reagovať....to len také ktoré závidia,alebo sú totálne proti,tak tie frflú.

maria1113

adelaide, tak som bola u obvodnej, bola úplne super, objednala ma 10.januára na krv a ostatné vyšetrenia. Asi mi to spraví v rámci preventívnej prehliadky, lebo nič nespomínala ohľadom platenie predoperačných.

bejbinka153

kleopatra4589

Ahoj a ako dopadla opka?Neviem ale dost sa bojim tej narkozy a ako citiš tie implantaty v sebe?

Na sestričku tel.č.by som ti dala len mne zablokovali mail a všetko som tam mala.Ale napiš doktorovi on ti dá na ňu čislo.

si sa

adelaide
dik moja ved dneska mu idem volat ci sa nezmestia väcsie.som zvedava co mi povie.a ak nie tak neva ved lepsie ako tie moje nulky :-))))

si sa

si sa
baby ktore ste boli u Trsku aj vam ukazoval tie implantaty.lebo mne nie.ja budem mat nagor.a tiez mate tie peniaze poslat 5 dni pred operaciou na ucet.mali ste tam aj rozpisane kolko co stoji implantaty,operacia a tak .lebo ja mam len celkovu sumu.dik

kleopatra4589

bejbinka 153

Aj ja som z PO :) Tieez som bola v PP a na operaciu som mohla ist hned dva tyzdne po konzultacii, co ma neskutocne prekvapilo a potesilo.. :)Ale sla som az po mesiaci, kvoli vysadeniu antikoncepcie. Takze myslim, ze v PP nie je az taka tlacenica ako v BB.. mozno nebudes musiet dlho cakat :)

Prosim ta, nemohla by si mi poslat cislo na sestricku do PP?? Mam ist na kontrolu, tak sa chcem objednat.. pokazil sa mi mobil, tak som stratila kontakty.. :( Dakujeeem