Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

zuzula26
aj aj. najprv ked som bola za doktorom davnejsie tak to som to mala len trochu povolene, ale teraz ma to uz pobolieva. mne to pripada, ze ten prsnik sa mi viac rozleje do strany a moc mi tlaci na sval alebo na co a pobolievama. a ked si mam dat spravit jeden tak chcem oba, nech ich mam uplne vypnute

Zuzula26

zuzkas,

no ved ten opuch si videla teda hlavne zhora, sa ti vytlacal z podprdy z tej strany, co su prsia pri sebe, nie?

dobre to chapem?

zuzkas

maria nie neplatila som ani cent,čo ma aj prekvapilo.ja som to už písala,že ja som u obvodnej ani nebola,mne všetko urobila internistka.mám sa celkom dobre,ale ako som už písala tak pravé prsko ma ešte niekedy trošku zabolí a ešte nemám úplu citlivosť pod pazuchami.inak ok.
zuzula ja keď som bola druhý deň po opke a šla som na prevez,tak som mala akoby tri prsia.ja som mala strašný opuch medzi prsiami a ešte aj doma mi skoro po pás všetko vrzgalo,čo som tam mala tú tekutinu.po pár dňoch sa to vstrebalo,ale hore na hrudnej kosti vpravo som mala ten opuch stále dosť veľký a aj ma to prso viac bolelo.neviem ako to opísdať,ale aj čo mám fotky v galerke,tak tam opuch je ešte dosť viditeľný.

martinka54

zuzula26
ja som to uz davnejsie pisala. mne povolila koza na lavom prsniku od dvorca dole 2cm a navyse chcem ich este vyssie, lebo su az moc prirodzene. ja som bola tazky pripad, lebo ja som mala po kojeni prsia take 3 a polky supky a chcela som take patky. ja mam okolo dvorca robeni rez

maria1113

zuzkas, veru nevedela som odhadnúť ako zareaguje. Ty si tiež neplatila predoperačné, že? A inak ako sa máš?

martinka54

si sa
ja mam 405 VP anatomicke polytechy. ja som unho neskusala tiez implantaty, lebo nemal pri sebe. inak mne sa tiez super povenoval a venuje sa az doteraz, lebo idem na reopku 10.1. peniaze som posielala na dva razy. v snope bolo dobre, pekne sa o mna starali, ale ze by to bola nadstandartna izba o tom by som pomlcana, lebo som nemala ani telku na izbe a bola som tam sama cele dva dni. pamatam si, ze som si priplacala este den navyse kvoli drenom a to bolo tusim 33eur navyse pri odchode, inak mas zaplatenu len jednu noc v tych poplatkoch