Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si sa

torok1

no ja chcem naplanovanu 14 februara ale viac by mi vyhovovalo 31januara ale to uz mal obsadene.dnes mu este zavolam a potvrdim to.

maria1113

to je neuveritelné, že termín až na september. Korki neváhaj a volaj , aby sa ti vôbec nejaký termín na jeseň vôbec ušíel

torok1

350 ale ja chcem mensie, povedal ze mi spravy take trojky ale ja chcem iba dvojky, nejdem tam za vidinou velkych prs ale aspon nejakych prs.
Tvrdil ze aj tie jeho 3ky budu prirodzene :)
No ale potom sme sa dohodli ze to vlozi pocas operacie a vyberie, a rozhodne sa co lepsie bude vyzerat. ja mu doverujem v tomto. vsak mu neplatim drobne

torok1

si sa, ja idem k Mudr. Trskovi 17.1. na operaciu, implantaty mi neukazal, pofotil si ma, zmeral ma. Povedal co mi rad a ako by to rad dal. A taktisto sumu na ucet zaslat 5 dni pred. Vyjde to tusim 2800 Eur.
Mam mensi problem so sonografiou ale aj tu mi posuril a vybavil.
Podla mna je mily, ty mas kedy termin?

martinka54

zuzula26
ja som mala opku v marci. mala by som to zdarma pokial by som sa nechala robit v lokalke, ale kedze ja som bojko, tak chcem ist do celkovej a vyjde ma to do 400eur