Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

silvik nedalo mi nezastat si ho po tom co som citala, ked sa baba nepyta a z jeho strany je to vsetko,tak jasne ze to je akoze uzavreta vec, Stretla som sa s roznou aroganciou u doktorov a cerven ma fakt super ludsky pristup, ako kamos :)))
takze tak.
Inak som mohla ist na opku skor, to je jedine co lutujem asi:D ale zasa aspon vo mne dozrelo to rozhodnutie tak ako malo.
drzim vsetkym cakajucim palce nech to dobre dopadne, tie co su tesne po rychle uzdravenie.za chvilu ani nebudete vediet ze mate implantaty a budu ako vase :)

adelaide

maria este osm chcela ze uz som bola v pezinku na dodatocnej konzultacii..cize tesim sa tam je to tam krasne...ale aj novamed je paradnyv bb...nie?

adelaide

neviem kde mi zmizol prispevok
co som to chcela..
uz ani neviem
maria cyklus mi prave teraz zacal...
a tebe pridu nacas tak ako maju neboj nestresuj..a da sa aj keby si mala...zvladnes to...mas uz velke deti..budes mat robotu sama so sebou hlavne..
bon bony vitaj a tesim sa strasne moc na fotky!!ODFOT SAAAAAAAAA prosim

silviklh

lubs.az na september su operacie?kriste,ved ja so mtam presne pred tyzdnom volala a to este bolo na jun....ak odobre so murobila!

bon bony

Hlasim sa po dlhsej dobe aj ja,som po opke 6tyzdnov, som velmi spokojna oproti tomu co som mala predtym,to je jasna vec!:) ja som bola tazsi pripad ale podla mna urobil dr. co mohol a ako najlepsie vedela s vysledkom som urcite spokojna :)
Prska mi dost vystupili sa mi zda :-)) ja som dala maximum co sa mi dalo dat, 400 a 370 velkosti a rozhodne mi male nepridu,ked dam podprdu tak sa este opticky zvacsia,ale nie su to ziadne balony :D
Musim uz odfotit do galerie,len sa k tomu dostat. A bola som u cervena a este musim na jeho obhajobu napisat /na margo tej akoze odflaknutej konzultacie/ ze mne sa na konzultacke venoval aspon polhodku, co som sa popytala,to mi odpovedal,vysvetlil a bolo dost ludi v cakarni a vobec ma neodbil, takisto ochotne odpise na mail,ale ma moc roboty tak vravel ze radsej zavolat tAk po 15tej a opytat sa,keby nieco. proste mu zalezi na pacientkach,bol super ku mne aj na kontrolach... nemam k tomu co dodat, ja ho mozem len odporucit a aj cely kolektiv sestier co sa starali v novamede v BB bol super,vsetci mili,ochotni. A su o dost lacnejsi ako trska,aj ked podla mna je tiez dobry a ma peknu pracu,ale tie ceny su dost vysoke.
tolko moj nazor :))

barbora10

korki

dobre rozmyslas.nic ti neujde i ked chapem,ze kazda by sme ich chceli mat hned.ja by som ani cez leto nesla radsej by som pockala a dohodla to az na jesen.bez urazky tych,co maju termin na leto,ale ja to beriem z mojho hladiska,lebo tiez mam male dieta.a zimu mas idealnu,lebo do leta je vsetko krasne zahojene a tak ako ma byt.

Lia86

Martinka54,

Ty si nebola na izbe cislo 1? To je nadstandardna izba aj s telkou... Ja som bola na nej aj ked mi robili koleno aj ked som bola na prsia...