Hlasim sa po dlhsej dobe aj ja,som po opke 6tyzdnov, som velmi spokojna oproti tomu co som mala predtym,to je jasna vec!:) ja som bola tazsi pripad ale podla mna urobil dr. co mohol a ako najlepsie vedela s vysledkom som urcite spokojna :)
Prska mi dost vystupili sa mi zda :-)) ja som dala maximum co sa mi dalo dat, 400 a 370 velkosti a rozhodne mi male nepridu,ked dam podprdu tak sa este opticky zvacsia,ale nie su to ziadne balony :D
Musim uz odfotit do galerie,len sa k tomu dostat. A bola som u cervena a este musim na jeho obhajobu napisat /na margo tej akoze odflaknutej konzultacie/ ze mne sa na konzultacke venoval aspon polhodku, co som sa popytala,to mi odpovedal,vysvetlil a bolo dost ludi v cakarni a vobec ma neodbil, takisto ochotne odpise na mail,ale ma moc roboty tak vravel ze radsej zavolat tAk po 15tej a opytat sa,keby nieco. proste mu zalezi na pacientkach,bol super ku mne aj na kontrolach... nemam k tomu co dodat, ja ho mozem len odporucit a aj cely kolektiv sestier co sa starali v novamede v BB bol super,vsetci mili,ochotni. A su o dost lacnejsi ako trska,aj ked podla mna je tiez dobry a ma peknu pracu,ale tie ceny su dost vysoke.
tolko moj nazor :))