Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

bon bony, adelaide ide do PK, ja idem do Novamedu, včera som pozerala fotky ako to vyzerá v Pezinku a adelaide sa pýtala, že ako to vyzerá v BB.

bon bony

zuzula26 podla mna ty necitis implantaty, ale tlaky,ktore mala kazda tesne po opke, 10 dni je este malo, vydrz a par tyzdnov uz nebudes citit nic, uvidis!

maria ahoj,tak uz sa ti to krati co,fotky poslem urcite, posnazim sa co najskor uz by sa patrilo,ak najdem aj tesne po opke tak dam aj tie

adelaide v novamede je pekne cisto, nove mi to tam pripadalo,neboj sa,je to na urovni,aj izba s telkou je tam,uvidis kde ta daju,ja som telku nemala ale s babami sme kecali,spali, uslo to rychlo,klinika je super toho sa fakt neboj.sestricky ti pomozu sa aj obliect,ony sa aj same ponuknu,mne aj pokrajala mäso co bolo na veceru, tiez to bolo chutne, rano sme dostali dva rozky oblozene,cerstve,skratka uplne v pohode,ako doma :-D

barbora10

silviklh

to vobec nie je pravda,ze gulate su neprirodzene.aj gulate vo vela pripadoch vyzeraju krasne a prirodzeno.takze aj s gulatymi mozes dosiahnut prirodzenost a slzickovy tvar.sampozrejme,ze niekedy poznat,ze su to implantaty,ale ved to na mnohych poznat aj s anatomickymi.

Violetka

Baby čo máte pre operáciou

niečo na povzbudenie :-) Dnes som bola v meste si sadnúť na vínko. Napriek tomu, že prsia sú ešte ako skaly (2 týždne po), nosím škaredú podprsenku som sa cítila úžasne. Nemala som nič extra na sebe, len nejaký pulover, ale ten pocit, že to, čo mi vyčnieva na hrudi sú moje, len a len moje prsia a nie tá hnusná vypchatá push upka stojí za všetku tú bolesť a strach a prachy. Cítim sa prvý krát v živote žensky a v lete sa teším, že keď sa niekde zohnem a niekto mi náhodou nakukne do výstrihu, tak sa už nikdy nestane to, že sa s mojím zohnutím odklopí aj tá moja podprda, ktorá nemala na čom držať a každý videl, že tam aj tak nič nemám. Stojí to za ten pocit!!!

Violetka

Korki

ja som takto pre rokom riešila to čo ty. Že sa objednám medzi sviatkami do Novamedu, ale povedali mi, že medzi sviatkami neoperujú. Ale začiatkom roka už áno. No ale to ešte neobjednávali, že je priskoro. Nakoniec som si to dala na november. 4 dni pred operáciou som ochorela, musela som si to preložiť, no našťastie sa niekto odhlásil, tak som sa dostala na radu 1.12. Som bola fakt rada, lebo som nemusela opakovať predoperačné.

silviklh

baby,vam naozaj okruhle impaklntaty pridu take neprirodzene?ja co pozeram fotky,tak viac sa mi pacia prave tie okruhle...a nie su podla mna take neprirodzene..?

maria1113

adelaide, neviem ako to vyzerá v novamede, ja som bola len v čakárni, to by vedeli skôr posúdiť tie baby, čo tam boli.
Bon bony vítaj, no tie fotky teda pošli.

Zuzula26

bon bony ahoj,

no ja len, ze teraz vobec nemam pocit, ze tie iplantaty raz nebudem citit, lebo ked si lahnem, tak ma to tam paradne tlaci...hlavne na lavom,

som 10 dni po opke....prava strana super, lava katastrofa, opuchnuta, bolava jak hovado a este aj zaseknuty chrbat....

bon bony

adelaide ahoj kočka, kedy mas opku? ja ani neviem kto ma pozna kto nie :-D
odfotim sa v dohladnej dobe slubujem:))
ale lavy mam podlepeny ale vsak pre pribliznu predstavu staci