Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Inak citam, ze vela z vas citi tlaky na hrudi. Ja som take necitila nic. Ani vahu implantatov, jedine pri vstavani ten pocit ako presipacie hodiny:-)

Bon bony
ja som si kupila 75D. A mala by podla tabuliek pasovat aj 80B. To nehrozi. Lebo do C som sa ani nevopchala. 80D tiez

lenkea

no, dneska som bola prvykrat vonku a ked som vysla von na chlad, prska mi tak zvlastne ztuhli, az ztvrdli. zvlastny pocit..

maria1113

bony, mám chaos s tými veľkosťami podprseniek, DD je väčšie ako D, lebo nikdy som to nemusela riešiť. A prečo máš vlastne podlepené prsko?

bon bony

maria tak potom uvidis ze to tam je pekne,ciste,budes spokojna.
kupila som si 6 podprseniek,dve nevystuzene s kosticou a 4 mierne vystuzene,klasicky, s kosticou a najlepsie mi sadla taka obycajna klasicka z tesca :D tak som si kupila hned dve.
Najskor som mala 75D ale su mi tak akurat natesno, tak som skusala 75DD a ta bola moc velka tak som skusila 80D a tym ze je vacsi obvod aj kosiky boli o cosi vacsie,o trosku,tak sadli ako uliate,ale tiez som poskusala ich dost,ved uvidis,aj teba to caka :D
ja uz fakt ani neviem ze som niekde bola,absolutune nic ma neboli uz dlho,kebyze nemam podlepene prso tak pri umyvani si ani nespomeniem ze mam "silikony". a pekne makknu a zaobluju sa.

zuzula26 myslim ze sa uz budes moct umyt

ivka1980

Violetka
uplne perfektne si to opisala, tak ako to kazda citi a tesi sa. s tou vyklopenou push upkou si to trafila presne. ja som mala vecne problem v aute, ked som si zapla pas, tak mi trcal len prazdny lem od podprdy. najhorsie v lete, v zime sa to pod bundou strati :-)
apriznam sa, ze vzdy ked nieco bolo s drahym, tak len rychlo,rychlo nech si nemusim davat dole ani tricko. a teraz...

Zuzula26

Ivka,

no hej, len mne to preraza dopredu na hrudnik, to je tak nechutne....
dnes som mala aj teplotu zvysenu, uz som taka napchata tabletkami, ze az...
raz mi je fajn, raz na nic....
dufam, ze to prejde coskoro...
lave prso mam ako balon, take oble je zhora...nafucane
inak musim sa priznat, ze som na 3 den behala po vonku ako baletka, lebo som bola fit, no a teraz to vidite, mozno ma ofuklo a teraz skapinam....ale zase som nebehala cely den, len som presla k susedom do domu a spat :)

Violetka,

no ty si aka pohodnicka, ja budem mat 2 tyzdne po opke v pondelok, ale sa mi nezda, ze by som si este mohla vyjst von...som zdesena z tych mojich stavov...
jedno prso ako balon, druhe uz akoby usadene...

ivka1980

Zuzula
ja som tiez mala pichanie pri lopatke. pravdepodobne, lebo som bola taka prikrcena, lebo ked som sa narovnala, tak to bolelo. a tiez mi bola zima a lave prsko som mala opuchnute a tiez, ked som chcela slobodne dychat, som si musela rozopnut retro.