Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

v pohode som aj ja,len tým že sa s malým dosť nadrapujem,tak prská častejšie cítim,teda takú únavu a sem tam pichnutie.na vianoce sa ešte nepripravujem,pri malom sa nedá poriadne.aj teraz je chorý,tak ani do obchodu nemôžem ísť.akurát pôjdeme za čianžiak nech sa hafan vyciká a hneď dnu.ja ešte necvičím,stačí mi okolo detí,muža a psa:-).cez víkend si chcem ísť plavky kúpiť,aby sme sa mohli isť niekam čvachtať keď malý vyzdravie.

malachi

zuzka
ahoj :) no vsetko uplne v pohode len vo fitku este stale s rozumom a s citom,inak by som ani nevedela,ze som na nejakej opke bola (jedine co mi to pripomenie je vypis z uctu a konecne prsia na hrudi :)

zuzkas

čaute baby.
clang tu fakt už dlho nebola,dúfam má už prská v pohode.
malachi ty sa ako cítiš,už zvládaš všetko čo pred opkou?

malachi

zuzula
osprchovat sa budes moct, aj prska,ale kupat by sa aspon mesiac nemalo,koli jazvam aby sa neroztiahli,to ti lekar povie :)
bony
ano presne ako si povedala, ked sa baby pytaju tak Cerven podla mna nema problem odpovedat aj 3h na konzult,ale kto sa nepyta posobi dojmom, ze vsetko vie.mne povedal vsetko co som potrebovala a ak som si na daco spomenula vzdy mi odpovedal mailom.
inak baby co idete do novamedu, tak nemajte strach je to tam super,aj sestricky su mile.
inak co je s clang?dlho som ju tu nevidela,len dufam, ze ma prska kazdym dnom krajsie a tesi sa z nich :)

Flow333

Bon bony

sedi mi aj 75D ale narvato. 80 D je presne ako pises. Mam miery pod 77 co este spada do obvodu 75. A cez pred opkou 85 a teraz 94 a pol.

maria1113

ahoj sloníík, tak si bola ešte na dodatočnej konzultácii u dr.? Tak ti ide robiť rez okolo bradavky, ak si dobre pamätám?

sloniik

Dobré ránko kočky, prepáčte že som sa dlhšie neozvala. Mala som školu. Po úpenlivom premýšľaní a komunikácií s doktorom som sa predsa len rozhodla pre riešenie umiestnenia pod žlazu(320ml anatomické,rez podprsnou ryhou). Na inú konzultáciu nejdem, presne ako písala Barborka, bojím sa, že keď pôjdem na dalšie konzult. môžu ma ešte viac zmiasť a to by som fakt nechcela. Verím, že Dr. ktorého som si vyhliadla vybral najvhodnejšie riešenie pre mňa.Kukala som fotky dievčat, dokonca som sa stretla s dievčinou, kt. má tiež umiestnené pod žlazou a má ich prekrásne a na dotyk príjemné. Nejdem už špekulovať, veď uvidíme výsledok po 18. januári, dám samozrejme fotky. Takže, tie ktoré ešte neboli, idem čakať s vami! :))Veľmi sa teším, strach zatiaľ nemám.

sloniik

Dobré ránko kočky, prepáčte že som sa dlhšie neozvala. Mala som školu. Po úpenlivom premýšľaní a komunikácií s doktorom som sa predsa len rozhodla pre riešenie umiestnenia pod žlazu(320ml anatomické,rez podprsnou ryhou). Na inú konzultáciu nejdem, presne ako písala Barborka, bojím sa, že keď pôjdem na dalšie konzult. môžu ma ešte viac zmiasť a to by som fakt nechcela. Verím, že Dr. ktorého som si vyhliadla vybral najvhodnejšie riešenie pre mňa.Kukala som fotky dievčat, dokonca som sa stretla s dievčinou, kt. má tiež umiestnené pod žlazou a má ich prekrásne a na dotyk príjemné. Nejdem už špekulovať, veď uvidíme výsledok po 18. januári, dám samozrejme fotky. Takže, tie ktoré ešte neboli, idem čakať s vami! :))Veľmi sa teším, strach zatiaľ nemám.

bon bony

maria ano DD je vacsie ako D :D ja som sa tiez nezaujimala o taketo veci,vacsia velkost ako B bola u mna tabu :D
mne posunul dr. trochu implos na kontrole,tak je to take spevnene pre istotu,teda tak som to pohopila,aby nepokleslo,este mesiac mi dr. povedal tak poslucham:))

flow ak som to dobre pochopila tebe tiez sedi len 80D ? ake mas miery? a pred opkou?