Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

zuzka
no dufam nieco najdes,ja som min rok o takomto case sa snazila zohnat plavky kazdy sa na mna dival ako na debila,ze v zime sa predsa kupuju bundy a nie plavky!

zuzkas

flow no tí chlapi vymýšlajú:-)a ty súhlasíš,alebo tiež chceš niečo trošku vystužené?môj vraví,že to je také sexi,keď je tej babe zima a stoja jej bradavky cez plavky,ale ja nechcem upútavať pozornosť.

zuzkas

presne aj ja by som chcela také podprsenkové jemne vystužené,len on vymýšla:-)veď uvidím čo nájdem.ja sa tiež zmestím do mojich, kupovala som si toto leto a boli dosť drahé,ale je tam tá silikonová vypchávka všitá a vyzerám v nich ako pamela:-)takže radšej si kúpim iné.

malachi

ja sa zmestim aj do tych svojich "starych" len som povytahovala konecne vypchavky :) tak si kup take jemne vystuzene,klasicke podprsenkove. bude vidno co mas a este to zvyrazni!nech sa manzel neboji, ze by zanikli :)

zuzkas

malachi:-)on sa už nato psychicky pripravuje:-)inak on chce aby som si kúpila len trojuholníčkové,že nech mi je vidno čo tam mám a ja také nechcem,lebo sa hanbím,aj keď mám teraz pekné prská,ale nechem aby mi presvitali bradavky...ty máš plavky,alebo ideš kupovať?a aké?

malachi

to bude teda vypinat hrud ako ON ma sexi manzelku (teda nie ze by predtym nemal ;) no tak to si teda pekne uzite!

zuzkas

malachi ísť bez manžela nad tým som ani nerozmýšlala:-)jasné že pôjdeme spolu,aby som ho náhodou nevymenila:-)budúci týždeň by mal mať konečne dovolenku,takže si užijeme predvianočný čas spolu-konečné!