Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no tak moja staršia dcéra je mimoriadne pohodlná, taká flegmatička, tiež sa učí super na jednotky, je siedmačka. Vyniká v kreslení, aj chodila na krúžok, ale prestalo ju to baviť. Mladšia, to je zase pravý opak, tá má energie aj za štyroch, teraz má angínu, tak leží už tretí deň, ani neviem, že je doma. Tak z tvojej dcéry bude športovkyňa, keď už teraz má záľubu v tomto športe.

zuzkas

má toho dosť,ale ja ju dotoho netlačím.ona je z hádzanej hotová,aj keď si tv zapne tak prepína na športy.na vianoce chce kolenačky a loptu,lebo už má zodraté.ona je celkovo taká hyperaktívna.s učením zatial nemá problémy,teda neučí sa,ale známky má dobré:-).akurát ešte keby nepapuľovala a nerobila malému zle,tak by bola perfektné dieťa!tvoju malú by nebavil nejaký šport?v škole nemajú také krúžky?

zuzkas

maria moja chodí na hádzanú 3 krát do týždňa+raz v týždni chodia v rámci tréningu plávať a raz v týždni majú turnaj,alebo zápas.ona je celá svalnatá,včera vyhrala pohár-bola kapitánka a dala 31 gólov.tak sa tešila:-)a teraz je zase na turnaji.neviem po kom je,ale ja som lenivka oproti nej:-)dcéru daj na plávanie,určite je dobré na chrbticu a bude mať aj imunitu lepšiu.

maria1113

zuzkas, keď tvoja dcéra chodí na plávanie, tak musí mať dobre vypracované svaly na chrbte. Ja idem tiež prihlásiť tú moju od januára na plávanie(kvôli skolióze).

zuzkas

maria my máme krytú plaváreň,tam je aj posilovňa.tam chodí muž,ale mne tam je studená voda.v galante máme galandiu to mám 15km a ešte tu máme termál diakovce to mám tak 10km.ešte uvidím,keď chceme chodiť častejšie,tak asi do toho lacnejšieho.v tých aquaparkoch pýtajú strašne vysoké vstupné:-(.dcéra chodí z hádzanej do takého rekreačného centra plávť,ale nás tam nepustia:-(tam je taká voda akurát.

maria1113

čaute baby, tak vy už riešite plavečky, to musí byť príjemné. Zuzkas a kde sa pôjdete kúpať, niekde do aquaparku? Moje deti stále otravujú ,chceli by ísť do tatralandie.

zuzkas

malachi no ja neviem ako si to ten môj muž predstavuje:-)!ale on sa tak teší z nich čo predtým mi vravel,že keď budem mať prsia tak žiadne vystihy a teraz mi sám vraví,že mala by si kúpiť tú podprsenku čo ti ch tak stlačí dokopy a kúp si niečo s výstrihom a tak stále niečo vymýšla.ozaj tvoj frajer čo vraví časom na prská?

malachi

zuzka
haha nakoniec ty budes stat vonku v mini trojuholnickovych plavkach a on ta bude obdivovat z termalneho bazena :)