Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

ahojte, kolko od op ste sa snazili normalne zaradit do spolocnosti? lebo ja som doma siedmy den a ide ma porazit, ale na druhej strane sa bojim, aby v tom predvianocnom zhone do mna niekto nedrgol, ved by som skapala od bolesti.
no ale vyzera to tak, ze budem musiet absolvovat cestu na vybratie stichov autobusom, z coho ma teda ide riadne porazit, lebo natrufam si na desiaty den od op sama soferovat a frajera mam stale v nemocnici :-(
som si teda nemyslela, ze stravim rekonvalescenciu zavreta sama v byte :-(

lenkea

ahojte, kolko od op ste sa snazili normalne zaradit do spolocnosti? lebo ja som doma siedmy den a ide ma porazit, ale na druhej strane sa bojim, aby v tom predvianocnom zhone do mna niekto nedrgol, ved by som skapala od bolesti.
no ale vyzera to tak, ze budem musiet absolvovat cestu na vybratie stichov autobusom, z coho ma teda ide riadne porazit, lebo natrufam si na desiaty den od op sama soferovat a frajera mam stale v nemocnici :-(
som si teda nemyslela, ze stravim rekonvalescenciu zavreta sama v byte :-(

Janka258

Inak ale je to vysoký chlapík však? Ja som si ho podla fotky čo ma na internete predstavovala menšieho postavou :-)

Janka258

Neviete či dr Trška operuje v Šnope iba pondelky? Chcem mu v najbližšej dobe už upresniť termín, tak aby som vedela či mam pozerať iba na pondelky :-). Je tu niekto koho operoval v Šnope aj v iný deň ako pondelok?
Si sa ano aj ja mam potom poslať peniaze na učet Šnopu 5 dní pred operáciou. Tiež tam mam iba celu sumu nič rozpísane

si sa

torok 1

no mne odporucil pod sval bud 260anatomicke stredny profil alebo 300 vysoky.uvidi este.a deti este nemam.a tebe?

maria1113

no, ale takúto angínu teda ešte v živote nemala, ako teraz.
Tak tvoja keď robí zle malému, musí žiarliť na neho, nie?

zuzkas

vidíš tvoja si sadne a kreslí,moja neobsedí.ona akoby mala žihadlo v zadku.veď uvidíme čo z tých našich detí bude:-)inak ešte stále nezistila,že mám nové prská:-)aj ty máš doma maróda:-(aj môj krpatý je soplíkový.