Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

umyla som si vlasy.parada :-)
malach vies, ja to fakt mozno tak silno prezivam, lebo som so svojimi pocitmi sama, ale zatla som sa, idem na to :-)
ked sa zrana trochu rozhybem tak aj zabudam ,ze mam prska.aj dr mi kazal, aby som nezlenivela

malachi

lenkea
ak to tak necitis tak radsej neprovokuj,kazdy sa dava inak rychlo dokopy,vsak ta nic nenahana!alebo ked tak len pomaly,nieze si ublizis

malachi

maria
ja som do 9.triedy na zakladnej tiez bola na vytvarnej a gitare a pod., telesnu som neznasala...od strednej som uz reprezentovala SK v sporte, chodim 5x tyzdenne do fitka takze este aby ta dcerka neprekvapila :)
zuzka
no frajer uz nie je...ale nie koli prsiam :)

lenkea

dnes rano som vstala s odhodlanim, ze pojdem pesi za priatelom do nemocnice, pozriem von a tam cerstvo napadnuty sneh.
ale kaslem na to, skusim si umyt vlasy, dat sa dokopy, nieco na seba hodim a idem na to. dnes to je osmy den dokelu.
ale je fakt, ze aj dnes som sa v noci dva krat zobudila na bolest, mam trochu strach o seba.

malachi

lenkea
ja som na 3.den vencila psa(teda vencil sa sam,na voditku som si ho netrufla mat)po tyzdni soferovala,ale len cez mesto a ako idiot som musela ruckovat po volante.autobusom som absolvovala 3,5h cestu do roboty takze sa neboj,zvladnes to

Flow333

Lenkea

ja som asi na 3 den po opke isla normalne do nakupneho centra. Mozes robit uplne vsetko, Len ruky si setrit. Nezapajat prsne svaly. Ale je Pravda ze v tomto sialenstve je to risk. Vsade plno ludi. Ja som tiez davala pozor aby ma niekto neudrel.

ja27

neviete ako dlho trva to pokym mi zaslu to heslo do galerky,to uz je asi tyzden.uz by som si rada pozrela fotecky.dik

si sa

lubs
ja som bola tiez na konzultacii s manzelom,ale manzel cakal vonku.Dr Trska je super pomeria ta povie ake su rizika a tak.a ty mas teraz aku velkost a ake by si chcela.Je drahsi neviem preco, mozno ze preto, ze je to v Ba.neviem.ale nevidela som este jeho pracu sice mi ukazovalal par foto,ale chcela by som vidiet viac.