Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

maria1113 najlepsi cvik na brucho su obycajne brusaky a Pilates.ja mam z neho kocky na brusku,samozrejme,ked napnem len,nie som nabuchana kulturistka :D

maria1113

malachi, tak to teda bola dobrá zmena od výtvarnej k športu. Prosím poraď nejaký dobrý cvik, ktorý sa cvičí doma na posilnenie brucha.

si sa

lubs

no musim dat aj ja fotky do galerky. mne navrhol anatomicke tak dufam ze to bude dobre vyzerat.tebe sas pacia viac gulate?

Flow333

Lenkea

mne asi po stehoch. Po 2 tyzdnoch. Ale lave mam zhora este trosicku opuchnute. :-) inak radsej narvanu podpiru no nie :-)

lenkea

inak kedy vam zacali odpuchat prsia? lebo ja som teda osmy den a mam pocit, ze zatial mi odpuchli len po stranach po pazami, ale podprsenku mam rovnako narvanu.

lenkea

flow, priatel ma poranenu ruku a lekar ho dva tyzdne zle liecil, az tak,ze musel ist do celkovej narkozy a teraz mu z ruky trcia dreny a vobec sa nevie, co s tou rukou bude :-(lekari nad nim krutia hlavami, na nervy som aj z toho

Flow333

Lenkea

nesmies sa tak kontrolovat. Setri sa ale nelutuj. Neboj na stedry vecer budes uz uuuuplne fit. Co ze je priatel v nemocnici?:-(

malachi

lenkea
no tak vidis aka si sikovna, mozno je to viac psychicke,ze sa len bojis ;) hej najhorsie bolo rozhybat sa potom je to uz vpohode