Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

uz sa neviem dockat, ako si uvidim prska v utorok na kontrole :-)som strasne zvedava..a konecne si dam poriadnu sprchu
po kontrole uz nebudem musiet nosit ten pas?

maxim3113

solnicka

ahoj rozmyslala som nad tvojou spravou ci by sa mi to nedalo naozaj nejako vymenit skus mi prosim ta nechat na teba kontakt bud tel. cislo alebo e-mailovu adresu aby sme sa spojili mozno by sa s tym dalo nieco spravit s tou vymenou terminu ze by som isla vo februari a ty v marci ozvala by som sa ti a dohodli by sme sa...pa maxim

torok1

si Sa

mne Trska urcil presne to co tebe, ze sa on rozhodne pri operacii. No uvidime, vidim ze idem pred tebou tak bachnem foto a pozri si.
Inac sonografiu mas? ja som v Ruzinove mala dost problem, maju uplne plno. To tiez riesim cez Trsku. Je skvely

torok1

lubs
Trska ta nepusti na konzultaciu s kamoskou, ani ju tam nemusis brat. Ja som tak tiez vzala priatela a cakal ma chodbe asi hodinu, je to zbytocne

malachi

lenkea
no vidis, ze to ide :) tak to ti verim,s novymi prskami do predvianocneho sialenstva do nakupneho centra je teda odvaha!ja som tiez prvykrat bola tak, ze kedykolvek pripravena odstrcit hocikoho kto by sa nebezpecne blizil na moju novu hrud :D

lenkea

no tak dneska som si dala tak dvojkilometrovu prechadzku po meste, bolo to fajn, len som sa bala, aby som sa nesmykla, to by moc bolelo :-)
ale ked som bola v nakupnom centre, normalne ma prepadala socialna fobia, strasne som sa bala, aby do mna niekto nedrgol, taky tam bol natresk..

malachi

maria
no neviem, kreslenim by som si asi neprisla k operaciam kolien :)
inak skoro vsetky cviky na brucho sa daju cvicit doma,skracovacky, obratene skracovacky a cviky na sikme brusne svalstvo su zaklad.nestaci, ale len cvicit brucho, z toho sa nechudne,treba zaradit kardio aby zmizol tuk a svaly sa ukazali :)