Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shine1

inac aj mne sa pacia gulate a ty este len ides na konzultaciu alebo uz mas aj termin,a ake by si chcela vies ja som ties nevedela co a ako segra mi povedala co a ako a poradila mi super .vobec nebanujem a aj bolesti som sa velmi bala ako to budem znasat ci to vlasne vydrzim a bolo to dopohody jednu tabletu som vypila za cele to obdobie tak ozaj kazda to zvlada inac.ale hlavne co sa bojim este do teraz aby ma niekto neudrel do hrudnika

silviklh

shine1

jeej,tak to sme na tom podobne :-)
ja mam sice len 169 cm a mam 50-51 kg,ale to je dost podobne a ja mam nulky..:D tak ale da sa tam daco chytit :D ani ja som este nekojila.. :-) tak pevne verim,ze aj mne da okolo 350 ml,gulate,neviem aky profil,lebo sa mi na kazdej pacili od Cervena .velkmi sa tesim,ale si este pockam

shine1

ahoj silviklh vies ja som vzdy chcela prska len som sa bala. az ked moja segra sa na to dala prva tak potom uz ma nic nedrzalo a to ti poviem bolesti mala poriadne. doktor mi odporucil gulate a tristo pedesiat da mi eurosilikon.mam pedesiat jedem kg a vyska je sto sesdesiat styri sory ze to takto pisem ale neako mi to tu blbne .a este som nekojila a moj zaklad bol take male jednotky ale ozaj malinke ved poslem foto a uvidis aj po opke

silviklh

ahoj shine1,vitaj :-)
takze si spokojna? to rada pocujem,aj ja idem k pánovi dr.Červeňovi.a máš gulate?
a smiem sa spytat,aku mas vysk ua vahu,a aky si mala zaklad a ci si po kojeni?
a pridaj fotky,najlepsie :-) ak vies teda,kde ich poslat

shine1

ahojte babenky toto forum citam hadam uz od leta a az dnes som sa tu konecne prihlasila citim s vamy vsetko aj pred operacne stresy aj pooperacne bolesti ja som po opke necele 2 mesiece a poviem vam som upne spokojna a neviem sa pockat leta.baby ja som sa rozhodla s dna na den operoval ma Dr Cerven ale je upne perfektny mam 350 a vysoky profil a su pre mna akuratne .dam aj foto tento tyzden.

maxim3113

solnicka

no ved ja som ti uz raz pisala ze sa mi koli dcerke asi nebude dat ale ked ti tym pomozem tak to hadam nebude take strasne pre mna..ja mam 7.marca s ty 9.2.ako som citala??? urcite sa ti ozvem posli mi na moj e-mail cislo ja mam
maxim3113@azet.sk

solnicka

maxim
juuuj ta to si ma ako potesila som myslela ze si si ani neprecitala tu spravu....ak by sa to dalo a tebe by to nenarobilo problemy tak by som bola rada...o starost menej lebo uz neviem ze ako by som to vymyslela....takze mi napis na zuzkaaa6@azet.sk ak chces a potom sa nejako spojime..alebo cez facebook...a kedy to mas presne ty ten termin?

solnicka

maxim
juuuj ta to si ma ako potesila som myslela ze si si ani neprecitala tu spravu....ak by sa to dalo a tebe by to nenarobilo problemy tak by som bola rada...o starost menej lebo uz neviem ze ako by som to vymyslela....takze mi napis na zuzkaaa6@azet.sk ak chces a potom sa nejako spojime..alebo cez facebook...a kedy to mas presne ty ten termin?