Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shine1

vies ani som nemusela ale dala som si ju malinko zuzit.segra ma nagor gulate tristo sesdesiet.neviem ci tam ma foto aj neake nove ale teraz vyzeraju este lepsie ona je po opke uz desat mesiacov

shine1

silviklh neviem ci si pozerala foto v galerke to segrine ale som troska pevnejsia malinko.ano to mas pravdu s tym dychanim je to troska tazsie ale da sa to vydrzat a ked ti mam pravdu povedat ani som necitila tazobu na hrudniku ako niektore baby.hlavne maj niekoho pri sebe co ti bude pomahat dvihat s sahu do sedu asi v tedy to bolo pre mna najhorsie

silviklh

spicku nosa?a bolo ti to tak velm itreba?lebo niektore maju pejny nos aaj tak si daju robit.idem pozriet,ju som uz videla,ale nepamatam si,potom ti napisem nazor

shine1

silviklh ja mam teraz podprsenku ceckovu.segra je aj v galerke tak si ju pozri livuska.tak to ti poviem mas odvahu ale to neides na raz tak pohodke vies ja ked som bola na prska dala som si hned urobit aj spicku nosa uz ked som bola v tej narkoze a poviem ti ani som nevedela poriadne dychat lebo som mala tamponadu ale sme sa podporovali aj so segrou lebo ties si davala robit cely nos a ona to mala odomna horsie o sto krat.drzim palce a mysli aka budes krasna.

martinka54

torok
sa velmi cudujem ze ti pan doktor nechcel dovolit priatela. ja ked som bola na druhej konzultacii unho, tak som mu povedala, ze chcem aby bol pri mne a povolil mi. sedel vyse hodiny pri nas a v pohode

silviklh

shine1 a teraz mas aku velkost podprsenky? a ty si si dala maximum,co sa ti zmestilo?
a áno,mám foto v galerke :)

silviklh

hej,to tu pisali baby,ze sa boja,aby ich nahodou niekto nebuchol napr.v nakupnom centre :D
a tvoja segra ma aky typ a velkost silikonov?
ja idem na konzultaciu 21.1 o 8.00 a na 11.00 som zase objednana na konzultaciu k jeho zene,ta m iide robit oci 25.1 :-) tam sa bojim viac,...ovela viac :-(
bojim saaj bolesti po opke prsnikov,to je jasne,ze sa nebudem vediet nadychnut a tak,ja sa obcas musi mtak zhlboka nadychnut a asi m ito pojde tazko potom... :D
a ty si v podstate aka,chudsia,ci aka?neviem si to predstavit.

shine1

silviklh ja si myslim ze to budes mat super a neviem ci by ti dal aj vecsie vies aby si to tam nemala moc natrieskane.mas aj foto v galerke