Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bru

Ja idem 25 alebo 26. január, tie papiere nemám ešte sa mám stretnú s doktorom 11 tak asi až potom mi ich dajú len na to interné som sa bola už objednať aby nemali obsadené, aby ma zobrali. Idem Dr Zacharovi.

adelaide

bru a kedy ides? tie potrebne odbery by si mala mat na takom sprievodnom papieri..neviem kto ta bue operovat
silvikh- ty ides k cervenovej zene na oci? ona je tiez lasticky chirurg? som nevedela..
shine-vitaj. sestra ma prsia super a som zvedava na tvoje..segra je ale nenormalne chudunka..ona je teraz ta typicka prsana kedze boky ma urcite menej ako prsia...:o)nie?

baby co pisete o tom strachu a buchnuti do hrudniku..kokso..ja mam 3 deti ktore sa po mne liepaju jak po preliezke..a jasne chodia sa mojkat a objimat..uf ma zalieva pot...ale to objatie hadam zvladneme

bru

Ahojte kočky , už sa aj mne termín blíži, stále vás poctivo čítam,som rada že táto stránka existuje, lebo okrem môjho manžela ma nikto nepodporuje. Neviete mi poradiť aké odbery krvy potrebujem, na internom to po mne chceli aby som zbytočne neplatila za to čo nie je treba,...

shine1

je to dost ale co uz urobis jazvicka je vo vnutri nosteka takze neni ju vobec vidiet to sa namusis bat .ja som mala spicku troska sirsiu ale nic take vazne ale teraz ho mam taky ini aj ked to moc neni vidiet ale pre mna to je rozdiel nikto si to inac navsimol.

shine1

vies ked som si davala prska tak narkoza bola v tom aj lozko tak som si doplatila len tu spicku a to bolo petsto eur. ale segru to vyslo okolo tisic styristo ale neviem podla toho co si das urobit .