Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Aquamarine

vieš len tvoje 600 neutajis. To budú bomby. A ešte keď na to das potom normal podpiru. Ja dám na 460 podpiru a ujujuj.

lenkea

aquamarine, ja som to otcovi vobec nehovorila, uvidim, ci si to vsimne, ale myslim, ze ani nie. ved to povedz rodicom az po op, to uz nebudu mat sancu protestovat :-)

aquamarine

ahojte baby pomaly sa mi blizi opka a trosku mam strach,ani nie tak z operacie samotnej ale reakcie rodiny,hlavne mami....nechcem aby ju trafil slak,ked som jej opku spominala tri roky dozadu ze isto si to dam raz spravit povedala len cez moju mrtvolu....
:(

adelaide

silvik heheeeheeee prepaaaac jasne mne to aninedoslo vyznam toho celeho..sory fakt ! :o)
aha cize ocna doktorka..no zaujimalo ma ze ci ma taky vytazeny clovek vobec rodinu...no konecne to tu ide !

lenkea

lubs, mam 300 vysoky profil pod svalom gulate, mam mat tak cca 2,5, no, uvidime.
ja som sa vobec nebala bolesti, vidis, samu ma to prekvapilo. to prezivanie prvych dni po operacii je individualne, vobec by som to pred operaciou neriesila,skor by som sa zamerala na to, aby si prvych par dni mala urcite pri sebe niekoho, aby si neostavala sama, hlavne aby ti niekto pomahal. ja som na treti den po op zostala sama a to bolo tazke aj na psychiku.

lenkea

lubs, mam 300 vysoky profil pod svalom gulate, mam mat tak cca 2,5, no, uvidime.
ja som sa vobec nebala bolesti, vidis, samu ma to prekvapilo. to prezivanie prvych dni po operacii je individualne, vobec by som to pred operaciou neriesila,skor by som sa zamerala na to, aby si prvych par dni mala urcite pri sebe niekoho, aby si neostavala sama, hlavne aby ti niekto pomahal. ja som na treti den po op zostala sama a to bolo tazke aj na psychiku.

lenkea

ahojte, dnes je desiaty den po op a uz sa citim fakt dobre, iba bolest chrbta ma trapi, tesim sa na zajtra na vybratie stichov.prve dni po op to bolo fakt tazke pre mna, mala som silne bolesti, nemohla som sa ani pohnut, myslela som si, ze to nikdy neskoncii.. kazdym dnom mi je citelne lepsie a lepsie, konecne sa zacinam tesit, ze mam nove prsia, aj ked som si ich este poriadne nevidela :-)
vcera ma videla kamoska a hovori, no moja, vidim ako ides na dalsie zvacsenie tak za rok, dva.. ja som ale zatial spokojna, nieco odpuchli a este odpuchnu, ale ja som bomby nechcela, bude to dobre, urcite ..
ani chvilku som nemala zatial pocit, ze by som mala v tele nieco cudzie, prave naopak, hned od zaciatku su ako moje, len su este tvrde ako skaly..

Janka258

Martinka54 kde si bola operovana u dr Tršku? V Šnope? Alebo v Ružinove? Je to pravda že v Šnope operuje iba v pondelky?