Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

babyyy, aj vy ste mali ten problem, ze ked vas zbadal niekto po op, tak vam povedal, ze cakal, ze budete mat vacsie prsia? ja som zatial uplne spokojna, len nechapem, preco vsetci cakaju, ze po operacii bude kazda Pamela, a ked nieje,tak su sklamani? a vysvetlovat im, ze v pooperacnej podprsenke nemozu vidiet, ako prsia vyzeraju, na to ozaj nemam energiu.. len ma to tak rozladuje..

no teraz nieco prijemne :-)moj priatel mi okrem ineho daroval pod stromcek anatomicky vankus z pamätovej peny,kedze sa stale stazujem, ako zle sa mi spi a ako ma hrozne boli chrbat :-) dnesna noc bola podstatne lepsia :-)

maria1113

adelaide, áno, už od ráno chodím a hovorím mužovi, že o mesiac budem už mať prska. Neviem, koľko žien doktor operuje za jeden deň, ale chcela by som ísť hneď prvá, aby som to mala čím skôr za sebou.

adelaide

aja zelam vsetkym este pekne prezitie stareho roka a len to najlepsie do noveho...
flow paraaaada :o) pekneee?
maria takto o mesiac bude tvoj den ze ;o)

Flow333

Dievčatá prajem Vám krásne sviatky!!! Inak manzel sa vysantil. Mala som invaziu podprseniek pod stromcekom:-) spolu 12 kusov:-)