Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Mária adelaide

podpirky sedia vseeeetky. Sú uzasne. A inak to ľavé je ešte opuchnute. Dnes sú zase iné. Lepšie samozrejme.

Lenkea
u mna vedeli o opke len rodičia. Svokrovci netusia, ani nikto z rodiny. Len dnes si sesterka vsimla, že akú dobrú mám podpiru, že mi robí prsia. A ja jej na to, to nie podpira to mám prsia. Tá nechapala. A povedala že vôbec nie sú veľké. Ku mne akurát. A to mám 460 ml. Asi tiež čakala pamelu. Aj ja som myslela že budú veľké ale aspoň hneď nebiju do oči. V lete to bude úplne iné.

shine1

maria ak ti mozem povedat my sme boli tri na izbe dve prsia a jedna nos . sla som prva potom segra s nosom a nakoniec ta baba co prisla po nas ta isla na druhe zvecsenie po niekolkych rokoch a znova pan doktor zvolil rez pod pazuchov na tom istom mieste a boli pectovky.takze mila cayman vobec sa neboj jazvy pocase to vobec neni vidno.vsetko chcie svoj cas.drzim palce

shine1

caute baby prajem krasne sviatky. cayman aj som si myslela ze rez pod prsiami je lepsi a ze to aj tam neni tak vidno a lepsie zotavenie ale musim povedat ze mam rez pod pazuchov a tak rychlo sa to zahojilo ze to poriadne nebadam . ale je to cisto na tebe.

lenkea

lubs, este som neposielala foto, meriam 164cm mam 48kg a pod prsiami som mala cca 67cm..
no ked si dam dole tu pooperacnu tak mne pridu tie moje prska akurat, ale okolie cakalo Pamelu Anderson asi...

lenkea

lubs, este som neposielala foto, meriam 164cm mam 48kg a pod prsiami som mala cca 67cm..
no ked si dam dole tu pooperacnu tak mne pridu tie moje prska akurat, ale okolie cakalo Pamelu Anderson asi...

cayman

ahojte babule, pred rokom som mala mat opku, ale musela som to zrusit kvoli partnerovi a planovanemu rodicovstvu. Ale kedze vztah krachol, idem do toho zas. Mal ma operovat Cerven, ale teraz zvazujem rez pod prsiami kvoli rychlejsiemu zotaveniu a tym padom mam vsetko v BA. Jedine coho sa bojim su jazvy, zmizli Vam uplne ?
Dakujem