Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Violetka

Ahojte,

baby čo máte po operácii, poraďte mi. Je normálne, že mám tri týždne po operácii jeden prsník úplne v pohode a na druhom výraznú hornú časť? Môže to byť iba opuch? A ako viem, že je to opuch? Ide o to, že v dekolte mám výraznejšiu pravú stranu. Strašne sa bojím, že mi to takto ostane. Čo ak je to silikón daný v jednom prsníku vyššie ako v druhom? Na kontrolu idem až koncom januára, tak mám z toho nervy. Prsia sú ešte tvrde, keď zmäknú a pôjdu k sebe, stratí sa aj to výrazné tvrdé ohraničenie?

maxim3113

baby co uz mate po Opke kolko vam trvalo take zotavenie ze ste sa uz mohli normalne pohybovat aj ist mozno trochu von?? ja sa chystam 9.2. a mam rocnu dcerku o ktoru sa mi bude starat mama ale ktora bude aj moju pritomnost potrebovat..myslim len take lahsie aktivity samozrenie okrem nosenia ..Dakujem

korki

barborka, dakujem za odpoved
ty si teda z prievidze? a dala si si tam robit aj prska? ak mozes, napis mi co najpodrobnejsie... diky moc moc

tinda

barbora jasné:))plne súhlasim
anatomy jasné daju sa aj cez bradavku,dokonca viem,že červen dal aj jednej mojej kamoške anatomy cez pazuchu,ale nepoznám iného doktora čo by to robil

barbora10

korki

ano.trska operuje aj u nas v prievidzi.
a to,kade bude rez vedeni,tak rozhoduje samozrejme doktor,ale ak sa rozhodujes medzi dvomi lekarmi a kazdy ti navrhne iny pristup,tak je na tebe ako sa rozhodnes.

barbora10

tinda

ale ved to,ze je pre kazde prsia vhodny iny rez to nepochybujem a ani sa nehadam.ved aj cerven vklada implantaty inym sposobom,nie len pazuchou,ked je pre zenu vhodny iny pristup.ja ani netvrdim,ze iny rez nez pazuchou nie je dobry.ja iba tvrdim,ze aj pri reze pazuchou normalne pouzivas ruky. a rekonvalescencia je rovnaka ako pri hociktorom reze.a nie je pravda,ze anatomicke sa nedaju vkladat pazuchou.daju.a to,co pises o tom,ze zena ktora nema ziaden zaklad je blbost vkladat implantaty spod prska,tak to uplne suhlasim,ale bohuzial mnohi doktori to tak robia:-(jasnym dokazom je baluchova,ktora ma vacsie jazvy ako prsia.