Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

Krásne Vianočné sviatky Vám prajem babeny... a do nového rôčku všetko dobré a nech ste všetky štastnejšie aj čo sa týka našich drobností =) čo najmenej bolesti a veľa veľa spokojnosti...

maria1113

lenkea , tak tbl. mi zabrali, keď som si ich dávala už som mala špinenie, ale už nemám, tak super, teraz si to tak nastavím, aby to dobre vyšlo

kozicka

Divcence, pokojne sviatky, uzasne vianoce, spokojnost a stastie. Velmi si vas vazim a je az neskutocne aku podporu si tu vieme navzajom dat. Dakujem :-)

kozicka

ahojte,
mali ste niektora necitlivu, alebo bolavu bradavku po OP? Jednu mam ok, ale druha na dotyk skor boli. Som 6 tyzdnov od OP.

zuzkas

maria perníčky:600g.hl.múky,200g praš.cuk.,150g hery,3 vajcia,6PL medu,1ČL soda bik.,1ČL škorice,1ČL pern.,kor.,2PL kakaa,1 vajce na potretie.všetko zmiešaj,nechaj 1/2 v chlade.3mm vyvalkať,4-5min na 200C.jdnoduché a rýchle-hneď sú mäkké a polovicu som máčala v čokoláde a dala tam také ozdoby.