Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

ahojte
barbora ja zas mám kamošku čo má implantáty vkladané rezom pod pazuchu a ja spod prsa,a sama uznala,že je vidieť,že predsa len som mala ruky skôr ohybnejšie ako ona,si myslím,že už len ten strach ti nedovolí,tým,že vieš,že máš jazvičku tam nejako sa moc prepínať,podla mna je to uplne jedno kde tu jazvu máš,pre každú babu je vhodný iný prístup,pre mna by bolo napr.uplne zbytočne vkladať implantáty spod pazuchy ked som svoje prsia mala dosť ovisnuté a pekne sa mi tam jazva schovala,takže mne ju neni absolutne vidieť/aj ked ja mam anatomy,takže tam o prístupe s pod pazuchy nemôže byť reči/a zas na druhej strane babe,ktorá nemá žiadny základ,by bola blbosť vkladať implantát spod prska pretože tie jazvy by jej bolo dosť vidieť,takže v prvomrade si myslím,že toto sú hlavne dôležité veci,od ktorých zaleží rez a od typu či gulaté alebo anatomy.

korki

ahojte
baby, to si rez poviem ja aky chcem? som myslela, ze to pri konzultacke navrhuje doktor, ci?

a prave som pozerala teraz o mudr Trskovi na nete a zistila som ze operuje v ba a aj v prievidzi. neviete o tom nieco? to by som brala, kedze byvam blizko...

barbora10

cayman

ale to urcite nie je rezom.ja som tiez na stvrty den varila a na siesty si sama vlasy umyvala a mam rez pazuchou.ty ruky pouzivas tak isto ako pri inom reze.ta aktivnost urcite nie je tym,kde mas rez.ale ved to je len tvoja volba,takze dolezite je co chces ty.

Flow333

Mária
mám 94cm a mala som 85.

Aquamarine

tak hadzana je dosť agresívny šport pre ženu. A tam dosť pouzivas rameno, na naprah. S tým spojené prsne svaly. Musíš rátať aj s úderom lopty do pŕs. Asi by som sa nedala operovať kým by som hrala. Ja som robila aktívne spoločenský tanec 20 rokov. Aj preto mi asi prsia nenarastli. V oddobi vývoja najviac tréningov. A teraz keď už iba porotim a trenujem som sa dala na prska.

cayman

ahoj Barborka Teba si este pamatam z pred roka :) vychadzam zo skusenosti znamych. 6 bab bolo u cervena cez pazuchu a boli 2 tyzdne izolovane. a 2 co sa dali rezat pod prsiami uz na 3 den varili a soferovali. ja kvoli praci musim byt aktivna co najskor :(

aquamarine

baby ahojte:)
myslite si ze silikony neobmedzia aj aktivne sportovkyne?aktivne je myslene ked sa sportuje 6x tyzdnne a ide o dost tvrdy sport,hadzanu...aky mate nazor?pripadne su tu nejake akt.sportovkyne uz s prsiami?

barbora10

cayman

a to mas odkial,ze pri reze spod prska je rychlejsie zotavenie?pises,ze sa bojis jaziev,tak uz len koli tomu by som uvazovala o reze pazuchou.jazvu nie je vobec vidiet,netlaci na nu implantat,nemas ziadnu jazvu na prsiach.ale je to len na tebe.mna ked sa znami pytaju,kde mam jazvu a potom ked im ukazem,ze tu pod pazuchou,tak hladaju kde.

maria1113

flow a koľko máš teraz cez prsia, lebo ja som povedala mužovi, že by som mala mať po opke 100cm a zdá sa mu to veľa