Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

Na Vianoce je všetko krásne, v srdciach ľudí zastal čas, vianočná sviečka nevyhasne, kým bude Láska v každom z nás....Šťastné a veselé...

nelusik

Lubs
Ahoj tak som konečne tu::,ďakujem za
pochvalu,velmi dobre mi to padlo!:)
moja výška je 159cm a váha 50kg
obvod pod prsiami 70cm
Už som 2 mesiace po opke a teraz sa mi
páčia ešte viac:) ak budem mať čas,tak
pošlem nové fotky.Tým,že som nízka a mám úzke boky tak pekne vyniknú:)ale aj tak by som prijala vačšie:))daj si maximum čo Ti povie.Trška je úžasný môžem
Ti ho len odporučiť,vôbec sa nemusíš báť:)ja som skoro žiadne bolesti nemala:)

malachi

lenkea
moj pes jedny vianoce sa pytal na balkon(co v zime nerobi),potom po chvili sa zase pytal dnu, pospal si a zase na balkon...az vecer sme prisli na to,ze sa chodi napchavat varenou sunkou :)
zuzka
mne sa zda,ze odkedy ich nepotrebujeme su vo vsetkych podprsenkach vypchavky! :D minule som dokonca videla take krute push-up napchate,ze to musi babe pridat na objeme viac ako moje silikony...na druhej strane muselo v tom byt prijemne teplucko na zimu ako stvorene :D

zuzkas

silvik mám aj ja v galérke,ešte pár dní po opke.už sa zmenili,len sa nejak nefotím.
mária jemu sa zle neurobí,on nám už pojedol kadečo.asi pred týždňom nám zase zjedol pol plechu koláča z kuchynského stola..a to dodnes nechápeme ako sa k nemu dostal,lebo stoličky sme odtial zobrali keď sme odchádzali preč.inak lúbi aj mandarinky a banány:-)inak zase som piekla,teraz som skončila.mne to nedalo,mala som vyhliadnutý taký zaujímavý receptík a je to fakt mňamka!ten prvý www.porada.sk