Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

mne raz na velku noc zjedol pes cele pecene kurca :-)
a veru, zalizoval sa az do vecera :-)
este stastie, ze som vtedy mala rezne schovane, inak by sme jedli len samotny salat..

zuzkas

aha ďakujem flow.
mária ja som robila ešte večer perníčky máčané v čokoláde a manžel doniesol plnú krabicu od svokry-9druhov,tak mi povedal nech už nič nerobím nech oddychujem.inak dnes sme boli preč asi hodinu a pes mi vyžral nejakých 20-30 koláčikov.ukradol z linky.
malachi plavky som nekúpila,mali pekný výber a aj perfektné zľavy také že zo 70eur na 15 a tak,ale žiaľ na mňa nemali číslo.samé malé a potom všité vypchávky:-(po sviatkoch ešte pôjdeme niekam pozrieť,teraz sme boli len kvôli darčekom a mali sme málo času.

silviklh

maria1113

nasla som to v najnovsej eve,kde je dvojstranka Eva vona roka a tam dole su tí,čo to hodnotili,ci co a aj on tam je

malachi

lola
kiez by som mala svalstvo, co po skoro 3mesiacoch necvicenia ostava pevne :) neviem, cim to je ani, ci sa to este zmeni...

maria1113

čaute , aj ja by som si rada prečítala článok s dr. , keby niekto dal sem link.
Silviklh, kde si to našla?

malachi

maria
no len ked ja vsetky kolaciky pojem uz pri ich priprave :)
no ja ich k sebe nikdy podla mna nedam lebo mam mensi implantat tym padom su dalej od seba a aj to moje nieco co som mala som mala tak zvlastne od seba...ved uvidime ako sa budu menit :)
zuzka
zohnala si plavky?ci ta pan manzel presvedcil na hore bez :)