Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

čau adelaide, tak ty si už zháňaš tbl. od bolesti? Flector je na predpis, ja som si ho už dala kúpiť. Tak už to pomaly, ale isto ubieha, čo povieš? Ja som už kľudná, muž sa ma pýtal aj včera, že či si to ešte náhodou nerozmyslím. Ty máš termín takto o mesiac, že?

mihalicka

Ahojte :) Po dlllllhom čase sa opäť ozývam. Mám už 9 mesiacov PO a ani neviem, že som niekde bola.

Cayman,

poradím to isté čo Barborka10, jazvu mi absolútne nevidno ( pod pazuchou) vlasy som si umývala sama na 4. deň po operácii a po týždni som šoférovala.
Dr. Červeň je perfektný a ak by som v budúcnosti ešte mala podstúpiť operáciu, znova by som bez váhania volila jeho.

Kočky, ktoré na prská ešte len čakáte, držím palce nech čas rýchlo ujde a nech ste spokojné :-)

lola 19

ahojte babule. na klinike nám dávali od bolesti ibalgin, ja myslím, že aj preto, že je proti zápalový..tak ja som si dávala ten, pri velkej bolesti tramalove kvapky, ale to len fakt, keď bolo najhoršie..

adelaide

lenkea diki
flector rapid tusim? take sacky su to ze.
flow -. ty si takato tanecnica? no teda, tiez musis mat postavu ako lusk.
tak ty si uz 7 tyzdnov po ! boze leti to
neposles nejake aktualne foto?

lenkea a ty foto?

Flow333

Violetka

Myslím že ako aj barborka napísala 3 mesiace a až do pól roka sa prska menia. Ja mám 7 týždňov po a tiež mám ľavý vyššie ako pravý. Aj je ešte oveľa tuhsi. Pravý je makky, môžem s ním hýbať a ľavý až tak nie. Verím že to sa ešte určite upraví. Ale v podpire sú úplne krásne.

lenkea

adelaide obstaraj si Flector, odporucali to tu baby, tak som si ich aj ja kupila a musim povedat, ze boli velmi ucinne. neskor som si davala na noc panadol
inak baby co sa pytate na rekonvalescenciu, tak u mna to bolo tak, ze mam rez pazuchou a rezy ma v podstate vobec neboleli, za to prsia hrozne.prvy tyzden som mala silne bolesti ale postupne ustupovali, po takych desiatich dnoch uz takmer bez bolesti, na 13 den som soferovala a teraz mam vlastne 16 den po op a keby som nemala tu pooperacnu podprsenku tak pomaly ani neviem, ze som na nejakej op bola :-)

adelaide

ahojte.
baby prosim vas napiste mi ake su tie lieky proti bolesti po opke a ktore su na predpis...
nechystam sa nejak napchavat liekmi..ale mozno bude treba
a este zaujimavy nazor na zamyslenie: tak moja svokra na to ze si idem dat reagovala uplne v pohode..cize ziadna puritanska alebo odsudzujuca reakcia akurat sa boji o mna ci sa s tym zzijem ze ci mi to nebude zavadzat a ako sa s tym stotoznim...a ze ked ich NEBUDEM CHCIET (?) ze mi ich mozu vybrat az za polroka ci co...ja ze COOOO som nechapala.ze co je to za za nazor a ze ked potom tak tuzim ci sa vobec taketo nieco moze stat?...tak co je tu niektora ktora si dala spravit prsia ale nakoniec si to rozmyslela ze teda lepsie to bolo predtym a chce ich von?
to len na pobavenie.

a uz sa teda tesim..krati sa mi to a jupi uz nech je januar aspon zaciatok.

cayman

dakujem Barborka :) Tebe verim, kedze si si vybrala mojho vysneneho doktora :))) ale ako som uz vravela, kamoska si dala vlozit implose rezom pod prsiami a sama!!! sa hned po opke odviezla domov. a druha este tyzden po opke cez pazuchy nevedela na automate soferovat. a tebe sa ako dari? mozes spat aj na bruchu - to je druhy moj problem. v zivote som nespala na chrbte a ani to nedokazem

barbora10

cayman

ak sa chystas do BA,tak o inom ako trskovi by som ani neuvazovala.

violetka

tri tyzdne po operacii to je este normalne.aj ja som mala na jednom vacsi opuch ako na druhom a do troch mesiacov som mala prsia vselijake.

Violetka

Maxim3113,
ja som vyšla prvý krát von až po týždni. Prvý týždeň som mala malú u mamy a ja som nerobila skoro nič. Ledva som zdvihla kanvicu, aby som si zaliala kávu. Až vtedy som si uvedomila, pri akých bežných činnostiach používam prsné svaly. Po týždni som už bola schopná sa o ňu postarať, ale nedvíhala som ju tri týždne.