Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide,neboj von ich isto nebudeš chcieť a muž by ti to ani nedovololil!môj sa z nich pomaly viac vytešuje,ako ja:-)

zuzkas

čaute baby,ahoj mária.dcéra si ešte nič nevšimla,ale včera sme boli na návšteve a švagrina vykríkla:zuzi ty si dostala pod stromček silikóny,alebo dobrú podrdu?ja som tak očervenela,hneď som ju ťahala vedla,lebo tam bola aj svokra a priznala som sa jej,že mám nové prská.hneď chcela omakať,lebo že je zvedavá,aké sú a že je vidieť,že mám veľké prsia a koľko stáli,kde mi ich robili,či som sa nebála,či to bolelo...no v rýchlosti mala toľko otázok,že som nestíhala odpovedať:-),ale určite by si aj ona priala lebo kojila 2roky vkuse a to dalo jej prsiam zabrať!ja s mužom sme nechápali,aká je všímavá!mala som sveter a normálnu podprdu.ale že pekné sú povedala:-)

adelaide

barbora:
brrrrr :o))

no ja sa toho nebojim. len ma to zaujalo ako to tej svokre napadlo..je pravda ze umele nechty neboli nikdy velmi pre mna, pripadalo mi ze je s tym viac roboty ked nejaky odletel cize kratke pekne nalakovane svoje...ale s prsiami to porovnavat nemozme...

barbora10

reakcia druhej slecny na prispevok:-)

Paní musela být asi na hlavu,proč na to vůbec šla.......si to vůbec nedovedu představit,tím vším projít a nehledě,že to není zadarmo

barbora10

adelaide toto som citala na omlazeni.pisalo to nejake dievca:

Četla jsem někdy v létě na e-konzultace dr. Kydlíčka podobný. dotaz, paní měla impl.6týdnů 250ml a chtěla je vyndat. Dr.ji psal, že prsa by měla být stejná. Pak tam paní psala už po vyndání, že prsa jsou hrozná. před měla pevné jedničky, po vydnání po 6ti týdnech vytahané, prázdné kůže, nebylo ani co modelovat, protože by měla jizvy na plochém hrudníkuMěla pak nosit 3 měsíce stahovacií podpr, nevim jak dopadla

barbora10

cayman

ale to nemyslis vazne,ze po operacii sa kamaratka odviezla domov sama.to je dost odvazne a este viac nezodpovedne,kedze organizmus po narkoze je oslabeny a vziadnom pripade by si vtedy nemala auto soferovat sama!!!moc sa mi to nechce ani verit,lebo asi ziadna zena sa po augmentacii neciti druhy den natolko dobre,aby soferovala auto,nech ma rez kdekolvek.nevadi,dost bolo reci okolo toho,nech sa rozhodnes akokolvek,dufam,ze budes s vysledkom co najviac spokojna!!!a prosim ta,zaobstaraj si po operacii z nemocnice sofera a urcite neriad auto ty sama:-)

adelaide

mihalicka mas ich uplne nadherne !
tu jazvu ti nie je vidno uz ani tam co...
super.
a kolko ty mas pod prsiami teraz a kolko cez ?

adelaide

maria ja mam 29.1.
no nezhanam lieky len ma to zaujimalo.flector je na predpis? no zozeniem niekde...

MIHALICKA ahoj a vitaj. taka som rada ze sa ozyvas a este takto pozitivne. Ty si jedna z mojich najoblubenejsich okukavanych v galerii :o) prosim ta nedas este nejake foto ako sa ti zmenili..a este by ma velmi velmi zaujimali tvoje miery..vyzeras vysoka akoja..teda cca 178..